Всички игри | НовиНови игри


Камениста градина

vankizzle

Описание

Погрижи се за поддръжката на тази градината. Подредете в отделни купчинки по цветове всички камъни. По-напред в играта това не е толкова лесно!

Играна: 2106

В момента: 0


Е битка

vankizzle

Описание

Контролирай армията си състояща се от електронни компоненти, изправена срещу вражески такива. Разпределяй посоките на атака според силата на клетките, които владееш. Жълтите точки в елементите показва колко линии на битка можеш да откриеш от тях. Бъдете бързи в решенията си.

Играна: 1091

В момента: 0


Забавен гобанг

vankizzle

Описание

Подредете 5 от пуловете си в линия, като пречите на опонента ви да го стори преди вас.

Играна: 2106

В момента: 0


Кликащото племе

vankizzle

Описание

Помогнете на изпадналото в беда кликащо племе. Насочете ги в това, какво трябва да направят за да преминат препятствията и освободят попадналите в капан приятели.

Играна: 2764

В момента: 0


Бягство от трапезарията

1nikito_sss

Описание

Вие сте заключен по погрешка в тази трапезария. Опитайте се да излезете с помощта на вещи и предмети, намерени в нея.

Играна: 12662

В момента: 0


Застъпващи се камъни

vankizzle

Описание

В тази логическа игра задачата ви е да свържете всички квадратчета и да достигнете празното. За целта във всяко едно квадратче има число, то показва колко хода може да направи всяко едно. Вие трябва да откриете правилния ред и посока.

Играна: 3145

В момента: 0


Избягай от стария запад

vankizzle

Описание

Статия див запад е магнетично, но и много опасно място. Веднъж оказали се там, вашата задача е да избягате от там на всяка цена. Бъдете внимателни и открийте всичко, което може да ви бъде полезно.

Играна: 3147

В момента: 0


Градината на гномите

rzn1986

Описание

Помогнете на гномите да въведат ред в градината си. За целта трябва да премахвате еднаквите на цвят блокове с непосредствен контакт помежду си. Колкото повече блокове премахнете с едно кликване, толкова повече точки ще вземете.

Играна: 1559

В момента: 0


Рей и Купър

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Купър на открие най-добрия си приятел Рей. Това може да се окаже доста трудно, защото никой в града не знае къде точно е Рей. Тръгнете по следите на изчезналия приятел и разплетете цялата мистерия.

Играна: 3152

В момента: 0


Подреди квадратите

nihilisto

Описание

Обичате ли предизвикателствата? Ами, тогава премествайте така квадратите, че да се унищожат по цвят и дъската да остане празна!

Играна: 3153

В момента: 0


Блок пречка

vankizzle

Описание

Поставете кубчетата на местата в същите цветове. Използвайте логиката си, за да ги разместите. Има само едно възможно решение.

Играна: 1703

В момента: 0


Лиса Симпсън

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Лиса Симпсън да разбере какво иска от нея тайнствения ТВ терорист. Обиколете къщата открийте всички предмети, който може да са ви от ползва. След това само трябва да откриете как точно да ги използвате.

Играна: 3154

В момента: 0


Цветните роботи

vankizzle

Описание

Разрешете всеки един от пъзелите, като насочите роботите към съответстващите им по цвят платформи. Те могат да се предвижват само в една посока. Като кликвате върху някой от роботите с даден цвят, то всички останали със същият цвят ще се местят. Преместете ги в правилната последователност, така че всички да се намират на правилните платформи.

Играна: 2108

В момента: 0


Първа Предишна 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 Следваща Последна

16056 - 16068 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!