Всички игри | НовиНови игри


Коледен пъзел

vankizzle

Описание

Открийте еднаквите коледни играчки, преди времето да изтече. В първите 5 нива има 8 двойки, в останалите по 12. Бъдете бързи, защото играчките се местят.

Играна: 6518

В момента: 0


Открийте коледните подаръци

vankizzle

Описание

Дядо Коледа трябва да намери подаръци, но това не е лесна задача. Помогнете му като потърсите предмети, които може да използва.

Играна: 4968

В момента: 0


Ядосания Дядо Коледа

Описание

В тази игра трябва да ударите всички снежни човеци с ограничения брой Дядо Коледовци, с който разполагате. С колкото по малко изстрела свалите всички мишени, толкова повече точки ще ви даде.

Играна: 3584

В момента: 0


Коледен Рудер

vankizzle

Описание

Едни си мечтаят да станат големи, други малки. Вие влизате в ролята на Дядо Коледа като изпълните желанията на кубовидните чудовища. За целта ще трябва да съберете всички едноцветни чудовища заедно.

Играна: 2163

В момента: 0


Старата нова коледа

Описание

В тази игра трябва да помогнете за украсяването на една елха. Трябва да закачите всички играчки по местата им. Имате неограничен опити, за да закачите всички играчки.

Играна: 2836

В момента: 0


Коледен град

vankizzle

Описание

Вместо да посетите Лапландия, направете си сами страната на Дядо Коледа. Постройте, къщи, пътища и всичко останало.

Играна: 6513

В момента: 0


Коледни подаръци

vankizzle

Описание

До сега винаги Дядо Коледа е раздавал подаръци, време е и той да получи. Използвайте кутиите, които са дадени, за да предвижите подаръка до него.

Играна: 3767

В момента: 0


Коледни подаръци

Описание

В тази игра Дядо Коледа се нуждае от вашата помощ. Вие трябва да съберете всички подаръци на всяко едно от нивата. Внимавайте да не паднете от колелото.

Играна: 1727

В момента: 0


Коледен срив

pokco_marti

Описание

Извънземни са попречили на Дядо Коледа да достави подаръците на децата. Помогнете му да си отмъсти и да ги събере обратно.

Играна: 3403

В момента: 0


Украса за Коледа

Suzito

Описание

Помогни на Туити да украси къщата. Придвижвай го до кашончето да вземе украса и след това чакай да падне сняг от покрива. Сняг пада след като падне висулка. Пази се от висулките.

Играна: 15859

В момента: 0


Измъкнете Дядо Коледа

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на белобрадия старец да се измъкне от една много трудна ситуация. Потърсете всички предмети, който може да са ви полезни и открийте как точно да ги използвате.

Играна: 7933

В момента: 0


Коледно плъзгане

smileygamer

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите коледни пъзел като приплъзвате частите му. Целта ви е да се съберат три еднакви коледни предмета с непосредствен контакт помежду си. За да преминете всяко ниво ще трябва да съберете определен брой точки.

Играна: 19665

В момента: 0


Първа Предишна 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 Следваща Последна

16017 - 16029 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!