Всички игри | НовиНови игри


Завръщане в замъка

Описание

В тази игра трябва да разкриете всички тайни на един огромен замък. Съберете всичко, което може да ви е полезно и помнете всеки коридор къде води.

Играна: 12845

В момента: 0


Избягай от имението

nihilisto

Описание

Избягай от имението!

Играна: 3136

В момента: 0


Бизнес проблеми

SuBmIT

Описание

Преговорите, не винаги са лесно нещо особено когато са между две водещи компании. Можете ли да намерите решение на проблемите им? Така, че накрая всички да останат доволни.

Играна: 2106

В момента: 0


Неонов Лабиринт

kikatay

Описание

Ще намерите ли пътя към следващото ниво? Променяйки цветовете на вашето човече, разрешете тази цветна загадка и намерете изхода.

Играна: 12767

В момента: 0


Историята на елфа

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на елфа да напише своята история успешно. За целта обаче той ще трябва да премине през поредица от сложни логически изпитания. Отрийте изход от всяка заплетена ситуация и продължете напред до самия край на играта.

Играна: 1893

В момента: 0


Макс Свързване 2

vankizzle

Описание

Нагласете сините сфери така, че да има връзка между всички елементи и веригата да се затвори. Някои от тях не могат да се завъртят, други могат да изкарват по два лъча. Използвайте огледалата, за да отразявате лъчите и избягвайте камъните. Червените сфери се превръщат в камъни, след като веднъж лъча мине през тях.

Играна: 3141

В момента: 0


Магически семена

vankizzle

Описание

Без дървета нашата цивилизация ще загине. Надяваме се, че ти имаш смелостта да започнеш това пътуване. Ако ни помогнеш ще сме ти вечно задължени.

Играна: 2106

В момента: 0


Енергийна топка

rzn1986

Описание


В тази игра вашата задача е да заредите приемника, така че да светне в зелено. За целта трябва да го уцелите с енергийна топка. Сега е времето да покажете вашата точност и изобретателност и безпроблемно да преминете през всички нива.

Играна: 1092

В момента: 0


Астро физика

vankizzle

Описание

Преместете лентата, използвайки подвижните й елементи и я нагласете така, че когато извънземното се спусне по нея да събере всички роботи от нивото.

Играна: 1560

В момента: 0


Къде са моите зайчета?

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на един фермер да върне обратно всичките си малки зайчета. За целта трябва да вкарате всяко едно зайче в клетка. Бъдете внимателни и не позволявайте нито едно зайче да пострада.

Играна: 1797

В момента: 0


Изход за коли

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете за измъкването на една доста здраво запушена кола. За целта трябва да помислите внимателно и от откриете в каква последователност и на къде да преместите автомобилите, за да освободите пътя към изхода.

Играна: 3142

В момента: 0


Съчетаване и премахване

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете всички цветни фигурки с възможно най-малък брой кликвания. За целта трябва да знаете, че всички фигурки с еднакъв цвят и непосредствен контакт се премахват заедно.

Играна: 1091

В момента: 0


Първа Предишна 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 Следваща Последна

16043 - 16055 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!