Всички игри | НовиНови игри


Червеният картинг състезател

vankizzle

Описание

Включете се в картинг състезанията, управлявайки машината на червеният картинг състезател. Имате на разположение избор между свободни състезания или турнир.

Играна: 1569

В момента: 0


Рали

vankizzle

Описание

Целта на играта е да преминете възможно най-бързо през трасето. Като избягвате гумите и шишарките.

Играна: 1565

В момента: 0


Хипи състезател 3Д

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Хипи състезателя да спечели всяко състезание, в което участва. Бъдете внимателни и не позволявайте на никой да ви изблъска и победи.

Играна: 1562

В момента: 0


Формула 1 паркинг

vankizzle

Описание

Дори и супер мощните болиди от формула 1 трябва да се паркират все някъде. Спрете всеки един от автомобилите на посочените от играта места. Бъдете изключително внимателни, да не повредите безумно скъпия автомобил.

Играна: 1557

В момента: 0


Лудия камион

vankizzle

Описание

Поемете управлението над един супер мощен камион. Карайте го колкото се може по-добре и завършете всяка писта за минимален интервал от време. По пътя си не забравяйте да събирате различните бонуси.

Играна: 1556

В момента: 0


Тема 21

vankizzle

Описание

Състезание за време! Съберете всички предмети, които са ви необходими, за да продължите напред. Стигнете до изхода за най-кратко време.

Играна: 1552

В момента: 0


Тежкотоварен паркинг

gabriel_sulis

Описание


В тази игра задачата ви е да спрете колата и нейния товар на оказаното от играта място. За целта бъдете максимално бързи и внимателни, но същевременно не забравяйте да спазвате закона и внимавайте да не повредите скъпия автомобил.

Играна: 1546

В момента: 0


Марио карт

vankizzle

Описание

Помогнете на всеобщия любимец супер Марио да усвой управлението на картинг по натоварените улици на града. Бъдете внимателни да не се ударите прекалено много пъти в обектите по пътя.

Играна: 1544

В момента: 0


Чудовищен камион

vankizzle

Описание

Кой не си е мечтал да подкара нещо чудовищно? Ако това сте вие, тази игра не е за вас, но сте си мечтали за нещо подобно, задължително трябва да пробвате тази игра. Впуснете се в поредица от вълнуващи състезания по пресечен терен. Не позволявайте да бъдете победен от никой.

Играна: 1529

В момента: 0


Сафари

gabriel_sulis

Описание


В тази игра задачата ви е да помогнете на слоновете да се евакуират от застрашена провинция. За целта трябва да заведете всички слонове до червената мишена. Бъдете максимално бързи, защото имате ограничено количество време

Играна: 1521

В момента: 0


Военна надпревара

vankizzle

Описание


Изживейте една невероятна военна надпревара и проверете вашите състезателни умения. За целта трябва да спечелите рали състезание и да надвиете противниците си. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1520

В момента: 0


Състезание с пикапи

vankizzle

Описание

В тази игра имате уникалната възможност да се впуснете в едно напрегнато и вълнуващо състезание с пикапи. Задачата ви е първото място на всяко едно от състезанията. Бъдете колкото се може по-бързи и не позволявайте на никой да ви спре.

Играна: 1506

В момента: 0


Състезание с коли

vankizzle

Описание

Натиснете педала на газта до край и не го отпускайте докато не скъсате финалната лента. Победете всичките си противници и спечелете грандиозния трофей.

Играна: 1487

В момента: 0


Първа Предишна 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 Следваща Последна

15510 - 15522 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!