Всички игри | НовиНови игри


Маниашки камион

vankizzle

Описание

По целия град са плъзнали зомбита. Открий техните тайни места и се опитай да ги унищожиш всичките. Използвай твоя супер камион.

Играна: 1662

В момента: 0


Мафия

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на мафията да премахне враговете си. За целта трябва да използвате предоставената ви кола и да отстреляте противника си. Внимавайте, защото на пътя има много невинни шофьори, които не трябва да пострадат.

Играна: 1637

В момента: 0


Напред с карта

vankizzle

Описание

Една страхотна игра за любителите на картинг и високите скорости. Бъдете максимално бързи, но и внимателни. Победете на всяко състезание, за да продължите напред.

Играна: 1636

В момента: 0


Супер Марио камион

vankizzle

Описание

Известният герой от игрите - Супер Марио, този път е в ролята на шофьор на камион. Изчакайте да се напъни с разнообразен товар и се опитайте да минете нивото за най-малко време. За това е достатъчно да закарате дори само един предмет, но колкото повече превозите - толкова повече точки ще получите.

Играна: 1629

В момента: 0


Цветен трафик 2

vankizzle

Описание

Задавайте посоката на движение на колите в зависимост от техния цвят. Спирайте или пропускайте движението на определените места, за да не се стига до инциденти.

Играна: 1628

В момента: 0


Паркинг хаос

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да спрете на посоченото място повереният ви автомобил. Бъдете максимално бързи, за да спечелите повече точни, но внимавайте да не повредите автомобила.

Играна: 1613

В момента: 0


Супер Марио Турбо състезание

vankizzle

Описание

Помогнете на Супер Марио да достави партидата от гъби. Опитайте се да събере още от тях по пътя, за да получите повече точки. Побързайте, защото има ограничение във в времето за всяко от нивата.

Играна: 1612

В момента: 0


Пълна анархия

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да прекарате един мощен джип през цялата пустиня. За целта бъдете бързи и внимавайте да не обърнете колата. Карайте от бензиностанция до бензиностанция, защото в пустинята горивото е кът.

Играна: 1610

В момента: 0


Марио доставчик на яйца

vankizzle

Описание

В тази игра добре познатия ни на всички супер Марио е подхванал една нова и благородно мисия. Той иска да достави яйца на всички животни нуждаещи се от тях. Бъдете максимално бързи и направете точния брой доставки. Не пропускайте жълтиците по пътя.

Играна: 1609

В момента: 0


Бъги боец

vankizzle

Описание

Премини през пустинята и изпълни мисията за която си нает. Унищожи всички вражески самолети и събери бонусите в пустинята.

Играна: 1608

В момента: 0


Пещерно паркиране

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да помогнете на пещерните хора да усвоят на съвършенство трудното паркиране. За целта прекарайте колата до посоченото от играта място. Бъдете внимателни да не повредите автомобила, по пътя си.

Играна: 1579

В момента: 0


Лудия разрушител

vankizzle

Описание

Влезте на арената и унищожете всяка кола осмелила се да се изправи срещу вас. Бъдете внимателни и не удряйте автомобила си в други препятствия. Колкото по-бързо унищожите противника си, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1573

В момента: 0


Първа Предишна 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 Следваща Последна

15497 - 15509 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!