Всички игри | НовиНови игри


Училище по паркиране

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да преминете и завършите успешно училището по паркиране. За целта трябва да изпълните поредица от задача и да покажете вашите шофьорски умения, като не нарушавате движението и пазите колата си.

Играна: 1715

В момента: 0


Каскадьор

vankizzle

Описание

Премини през това трудно трасе бързо, като внимаваш да не се преобърнеш. Събирай всички доларчета.

Играна: 1708

В момента: 0


Чудовищна езда

vankizzle

Описание

Насладете се на един изключително мощен камион, с който ще трябва да преминете поредица от мисии. Бъдете внимателни и не катастрофирайте никъде. Колкото повече монети съберете, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1704

В момента: 0


Чудовищен камион 3

vankizzle

Описание

Пред чудовищния камион има множество пречки, трябва да си открие сигурен и надежден шофьор, който да премине през цялото трасе на играта. Ако това сте вие то бъдете внимателни и съберете всички звездички, който откриете.

Играна: 1699

В момента: 0


Камикадзе

ivailo99

Описание

Когато си зад волана носиш голяма отговорност и всеки трябва да го осъзнае. Дори и миг невнимание може да има катастрофални последствия.

Играна: 1692

В момента: 0


Пустинно бъги

vankizzle

Описание

В тази игра имате уникалната възможност да се включите в едно не традиционно състезание, с пустинни бъгита. Завършете всяко състезание за минимален интервал от време, като по пътя си не забравяте да събирате всички бонуси.

Играна: 1688

В момента: 0


Паркирай патрулката

vankizzle

Описание

Всеки патрулен автомобил си има своето място в гаража. Вашата задача е да наместите всяка кола на посоченото от играта място. Бъдете максимално бързи и внимателни.

Играна: 1684

В момента: 0


Мото мания

vankizzle

Описание


Изживейте едно невероятно мото преживяване, като преминете поредица от сложни терени, изпълнени с много предизвикателства и препятствия. За целта бъдете максимално внимателни да не изгубите равновесие, защото ще изгорите.

Играна: 1682

В момента: 0


Бен доставчик на мляко

vankizzle

Описание

Бен иска да си почине от непрекъснатите екшъни около него и е заминал в провинцията. Но не може да стои без работа и се е преобразил в местният доставчик на мляко. Помогнете му да вдигне адреналина си, като опита да направи доставките максимално бързо. Внимавайте обаче да не разлее млякото.

Играна: 1674

В момента: 0


Екскурзия с автобус

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да направите страхотни снимки на своята екскурзия с автобус. За целта на точните места избирайте точните места за снимане и правете добри снимки.

Играна: 1671

В момента: 0


Паркиране на ретро автомобили

vankizzle

Описание

Целта ви в играта е да паркирате колкото се може повече ретро автомобили в означените места. Когато времето изрече - колата трябва да се намира в рамките на мястото. Ако сте извършили всичко правилно ще трябва да поемете следващият автомобил, съобразявайки се с вече паркираните такива. Ако времето изтече и не сте изпълнили задачата - ще започнете от начало.

Играна: 1670

В момента: 0


Военен камион

vankizzle

Описание

Изпълнете възложените ви задачи за възможно най-малко време и се опитайте да стигнете невредими до финала, вземайки възможно най-много медали от трасето.

Играна: 1664

В момента: 0


Състезателна мрежа

vankizzle

Описание

Покажете уменията си в шофирането на мрежестата писта. Опитайте се да достигнете първи до финала на всяко от състезанията. Събирайте бонусите, които ще ви дадат допълнителна скорост, но направят управлението на автомобила по-трудно.

Играна: 1662

В момента: 0


Първа Предишна 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 Следваща Последна

15484 - 15496 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!