Всички игри | НовиНови игри


Паркинг стажант

vankizzle

Описание

В тази игра вие влизате в ролята на паркинг стажант и работата ви е да паркирате скъпи и мощни коли. Не забравяйте да събирате бакшишите пръснати из нивата, за повече точки.

Играна: 3075

В момента: 0


Гран при Експерт

vankizzle

Описание

Вземете участие в престижното състезание и се докажете като истински експерт в управлението на болида, като спечелите всички състезания. Разполагате с разнообразни по вид състезания и трасета, в които може да вземете участие.

Играна: 3073

В момента: 0


Шофьорът череп

vankizzle

Описание

Поемете управлението над този чудовищен камион и преминете през нивата, прегазвайки всичко по пътя си. За да завършите нивото успешно, ще трябва да изминете цялото разстояние в рамките на ограничението във времето и да направите определено количество завъртания във въздуха. Използвайте бонусите за ускорение, за да направите каскадите по-лесно.

Играна: 1315

В момента: 0


Гран при на Моя

vankizzle

Описание

Включете се в състезанията от Гран При на Моя. Главната цел е да завършите на възможно най-добра позиция. Опитайте се междувременно да направите най-добрите времена на обиколка.

Играна: 3065

В момента: 0


Червен шофьор 2

elitooo666

Описание

Може да изберете между четири режима на игра. Карайте бързо, избягвайте колите, печелете пари, но не забравяйте, че това е само игра.

Играна: 3065

В момента: 0


Бъги

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да преминете успешно през изпълнен с препятствия терен. За целта внимавайте да не катастрофирате и  гледайте да избягвате мините по пътя си! колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3063

В момента: 0


Супер автомобилен дрифт

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да спечелите супер рали състезанието. За целта внимавайте с предизвикателствата по пътя си и преминете първи финала на състезанието. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 8614

В момента: 0


Майсторско управление

Описание

В тази игра трябва да усвойте майсторството на шофирането по състезателна писта. Взимайте завоите бързо, точно и внимавайте да не излезете извън пистата.

Играна: 3058

В момента: 0


Голямата награда

vankizzle

Описание

Кой казва, че пещерните хора не са били фенове на високите скорости. Тази игра тотално опровергава това твърдение. Впуснете се в каменната формила едно и станете един истински победител. Спечелете всяко състезание, в което участвате, ако искате да грабнете голямата награда.

Играна: 2320

В момента: 0


Последното островно състезание

vankizzle

Описание

Ето, че идва време за последното островно състезание. Дайте всичко от себе си и грабнете големия трофей на острова. За целта ще трябва да победите във всяко една състезание.

Играна: 1052

В момента: 0


Зомби състезание

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на един зомби да изпълни мечтата си да стане истински автомобилен състезател. За целта обаче, той ще трябва да се упражнява много, а защо да не го прави по улиците след като вече е мъртъв.

Играна: 1053

В момента: 0


Голямото състезание 2

mimakawasaki

Описание

В тази игра може да усетите тръпката от високата скорост. Победете всички свой противници в пряк двубой на пистата. Със спечелените пари подобрявайте автомобила си.

Играна: 3056

В момента: 0


Сблъсък или катастрофа

elitooo666

Описание

Проверете реакциите си в тази игра без светофари. Ускорявайте и намалявайте скоростта на някои от колите, за да избегнете инцидентите.

Играна: 8598

В момента: 0


Първа Предишна 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 Следваща Последна

15042 - 15054 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!