Всички игри | НовиНови игри


Жаба с камион

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на една доста странна жаба заедно с нейния камион да премине всяко едно ниво. По пътно тя трябва да събере колкото се може повече жълтици, за да спечели повече бонус точки.

Играна: 2305

В момента: 0


Супер Хълк

vankizzle

Описание

Супер Хълк впряга своите изключителни таланти, за да усъвършенства умението си в управлението на мотор. Помогнете му, като го напътствате правилно по различните писти. Бъдете внимателни и не падайте от мотора.

Играна: 1017

В момента: 0


Неравни пътища

vankizzle

Описание

Обиколите света с малко бусче. Карайте по пътищата, но внимавате с препятствията. Търсете пътеводителя за следващата дестинация.

Играна: 8709

В момента: 0


Мини колички паркинг

leiks

Описание

В тази игра трябва да паркирате малките колички на посочените, от играта, места. Внимавайте да не се ударите някъде по пътя, защото ви връща от начало и ви отнема живот, а вие разполагате с ограничен брой от тях.

Играна: 3152

В момента: 0


Лицензиран за хаос

vankizzle

Описание

Имате ли лиценз за създател на хаос. Ако нямате е време да си изкарате такъв. Създайте колкото се може повече хаос по улиците на града. Колкото повече щети нанесете, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3148

В момента: 0


Руски Краз 2

vankizzle

Описание

Натоварете руският краз със стока и я транспортирайте възможно най-бързо. Внимавайте да не пръснете стоката по пътя.

Играна: 3145

В момента: 0


Трафик

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да контролирате трафика. Бъдете внимателни и не допускайте да има катастрофи между автомобилите участващи в движението. За целта спирайте и пускайте всеки индивидуален автомобил.

Играна: 3140

В момента: 0


Предизвикателството

vankizzle

Описание

Целта ви е откраднато превозно средство, натъпкано с експлозиви, което трябва да бъде спряно, преди да влезне в града и изпълни мисията си. Не се докосвайте до нея директно, използвайте другите участници в движението, защото трябва да отстраните не само един атентатор.

Играна: 1025

В момента: 0


Такси в Ню Йорк

gabriel_sulis

Описание

Придвижете симпатичната малка количка до мястото отбелязано от играта като паркинг. Бъдете колкото се може по-бързи и внимателни, защото по пътя има много препятствия, а вие трябва да върнете машината невредима.

Играна: 1026

В момента: 0


Повторение

gabriel_sulis

Описание


Забавлявайте се докато се учите да шофирате. Единствената ви задача е да си изберете писта и да направите две обиколки на нея. За целта внимавайте да не се блъснете в нещо и да не излизате от пътя.

Играна: 1031

В момента: 0


Кучешко състезание

elitooo666

Описание

Бъди състезателят, който е финиширал пръв. Спри навреме преди да си паднал в морето. Бъди сред петимата спечелили шампионската купа.

Играна: 1319

В момента: 0


Тунинговай моето Бмв

elitooo666

Описание

За всички фенове на марката Бмв! Сега е моментът да направите своята кола мечта. Подобрете всичко от капака до джантите.

Играна: 3115

В момента: 0


Първа Предишна 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 Следваща Последна

15016 - 15028 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!