Всички игри | НовиНови игри


Камион с мляко

vankizzle

Описание

Всеки ден децата, чакат твоето пристигане по праговете на вратите. Натовари бутилките с мляко и ги закарай в града.

Играна: 3210

В момента: 0


Луд шофьор 3

vankizzle

Описание

Влез в ролята на шофьор на огромен камион. Прекоси магистралата, спирай за храна и гориво. Избягвай сблъсък с други коли.

Играна: 9033

В момента: 0


Лондонски автобус 2

vankizzle

Описание

Вие сте новопостъпил водач на двуетажен лондонски автобус. Целта ви е да развеждате туристи из града, спирайки на обозначените места. Внимавате да не паднат от него при острите завои, да не прегазите пешеходците, или направите щети по автобуса. Не забравяйте и че движението в добрата стара Англия е от лявата страна.

Играна: 3207

В момента: 0


Чудовищен камион 3

vankizzle

Описание

Пред чудовищния камион има множество пречки, трябва да си открие сигурен и надежден шофьор, който да премине през цялото трасе на играта. Ако това сте вие то бъдете внимателни и съберете всички звездички, който откриете.

Играна: 1699

В момента: 0


Удар и смачкване

vankizzle

Описание

Добре дошли на световното дерби по мачкане на коли. Целта е елементарна да взривите всички коли на арената, след като ги ударите.

Играна: 9004

В момента: 0


Прекосяване на Зомбиленд

vankizzle

Описание

Прекосете Зомбиленд, управлявайки специалното превозно средство. То е бронирано така, че зомбитата да не могат да проникнат при вас и въоръжено с шипове, така че да ги унищожава. Целта ви е да преминете нивата за възможно най-малко време и убивайки колкото се може повече от безмозъчните същества, за да получите повече точки.

Играна: 1003

В момента: 0


Класическо състезание

vankizzle

Описание

Върнете се малко назад във времето и се впуснете в една класическо състезание с някой от най-революционните коли на онова време. Бъдете внимателни и се състезавайте интелигентно, спечелете колкото се може повече състезания, за да грабнете голямата купа.

Играна: 2295

В момента: 0


Магическа надпревара

vladislav_haralampiev

Описание


В тази игра вашата задача е да преминете през сложен и изпълнен с предизвикателства терен с вашата кола. За целта внимавайте да не се преобърнете и не забравяйте да събирате предоставените ви бонуси по пътя си.

Играна: 1329

В момента: 0


Справедлив герой

Описание

Дългата ръка на закона се нуждае от малко помощ. Включете се в бясно преследване на престъпници по широките магистрали. Внимавайте да не удряте невинните граждани по пътя, за да не повредите автомобила си преди да спрете злосторниците.

Играна: 3184

В момента: 0


Рали в пустинята

gabriel_sulis

Описание


Участвали ли сте в рали в пустинята. Ако отговора ви е не, сега имате възможност да наваксате. За целта изберете автомобила, с който искате да участвате и надвийте противника са. Внимавайте да не катастрофирате по пътя си.

Играна: 1008

В момента: 0


Кралят на Швеция 2

vankizzle

Описание

Кралят на Швеция е похарчил всичките си пари, но иска да присъства на парти, за което ще му трябват много пари. Не иска да ги вземе от данъците на поданиците си и за това е измислил хитър начин - ще покани голямо списание, пред което да покаже майсторско шофиране, за което те ще му платят добре. Ще му помогнете ли да събере нужната му сума? Събирайте монети от нивата и правете каскади, за да получите още повече точки и пари.

Играна: 1012

В момента: 0


3Д Рали треска

vankizzle

Описание

Една интересна и увлекателна игра. Качете се в колата и спечелете всички състезания. Колата може да понесе малък брой удари преди да се повреди за това внимавайте.

Играна: 8903

В момента: 0


Опасен шофьор

nihilisto

Описание

Обичаш ли да караш джип в пресечени местности където има адреналин. Значи тази игра ще ти хареса. Карай възможно най-бързо и събирай различните бонуси.

Играна: 8881

В момента: 0


Първа Предишна 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 Следваща Последна

14990 - 15002 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!