Всички игри | НовиНови игри


ИСолитер

itnix

Описание

Една игра, която ще ви помогне да се разнообразите малко. Подредете картите в последователност от най-малката до най-голямата, като ги редувате черна-червена.

Играна: 23057

В момента: 0


Пасианс от пики

nihilisto

Описание

В тази игра има 8 тестета с карти, които трябва да бъдат изчистени. Постройте кули от последователни карти от поп до асо. Разполагате с 10 минути да го направите.

Играна: 1911

В момента: 0


Демон

pokco_marti

Описание

Картите могат да се местят само по посочените правила:
- всяка карта от върха на тестето може да се използва в колоните и се подреждат във възходящ ред. Може да се сложи Поп върху Асо когато се налага.
- Когато се освободи колона тя автоматично се запълва с най-горната карта от демона.
- демона съдържа 13 карти, от които може само най-горната да се играе.
- Картите могат да се разбъркват по тройки от тестето като се кликне на него.

Играна: 11349

В момента: 0


Почачило

nihilisto

Описание

Вижте колко е сборът на отворените карти, след това се опитайте да познаете дали следващата двойка ще е по-висока или по-ниска.

Играна: 1330

В момента: 0


Пасианс в цирка

vankizzle

Описание

В тази игра имате за задача да подредите нелесния пасианс. Сортирайте картите като се ръководите от тяхната сила и цвят. Бъдете колкото се може по-бързи, защото имате ограничено количество време.

Играна: 22192

В момента: 0


Невероятен пасианс

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите пасинса от карти. За целта трябва да вземете под внимание единствено силата на картите. Бъдете максимално бързи, за да спечелите повече точки.

Играна: 303479

В момента: 0


Съветски шпионин

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете всички карти от полето. За целта трябва да ги събирате по двойки еднакви. Разполагате с ограничено количество време, за да изпълните задачата.

Играна: 7284

В момента: 0


Подводен пасианс

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да наредите подводния пасианс като редите картите по сила и цвят. Опитайте се да изпълните задачата с възможно най-малко цъквания и максимално бързо.

Играна: 8813

В момента: 0


Пасианса на съседа

gabriel_sulis

Описание

Чудили ли сте се какво прави съседа ви всяка вечер по толкова време на масата? Ето, че сега може да разберете, той просто реди пасианс. Помогнете му като подредите картите като се съобразявате с тяхната разцветка.

Играна: 27209

В момента: 0


Тера солитер

nihilisto

Описание

Целта на играта е да преместите картите от една колона в друга. Изберете една карта, която да сложите на горния ред. След това извадете от тестето всички карти със същата стойност.

Играна: 18815

В момента: 0


Трилистен пасианс

nihilisto

Описание

Това е пасианс само за професионалисти. Опитайте се да наредите картите подред и по боя. След това ги поставете в четирите колони.

Играна: 5495

В момента: 0


Пасианс Гарфилд

vankizzle

Описание

Помогнете на добре познатата котка Гарфилд да подреди цял пасианс. За целта трябва трябва да се съобразявате както с цвета, така и със силата на картите. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 12967

В момента: 0


Пасианс трите върха

vankizzle

Описание

Помогнете на симпатичния планинар да спаси овена си. Задачата ви е да подредите пасианса. За целта поставяйте картите една върху друга, като се съобразявате единствено с тяхната сила.

Играна: 24998

В момента: 0


Първа Предишна 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 Следваща Последна

14366 - 14378 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!