Всички игри | НовиНови игри


Клондайк пасианс

Описание

Клондайк пасианс, чиято цел е да се натрупат всички карти в 4 купчини, като всички трябва да са от една и съща боя и да нарастват от Асо към Поп.

Играна: 5877918

В момента: 0


Рекорд: 48220 на IDS | Класация

Слънчев солитер

vankizzle

Описание

Един интересен солитер. Поставайте на празните места, само карти, които са с една и съща стойност. Целта е да премахнете всички карти от дъската.

Играна: 31881

В момента: 0


Светкавица

nihilisto

Описание

Интересна игра на карти! Опитайте се да свършиш с картите си преди компютъра. Гледай стрелките и давай карта, която е с една по-голяма или по-малка. Има 3 специални карти, които можеш да използваш.

Играна: 1257

В момента: 0


Нексо

nihilisto

Описание

Целта на играта е да поставите всички карти на дъската. Может е да слагате карта на места, които са празни и няма в стседство карта или има но е от същата боя или с една степен по-висока или по-ниска.

Играна: 1116

В момента: 0


Пасианса на Жасмин

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на прекрасната принцеса Жасмин да подреди своя не лесен пасианс. За целта трябва да вземете под внимание силата и цвета на всяка карта.

Играна: 36679

В момента: 0


Пасианс пътуване към звездите

vankizzle

Описание

Поемете на път в необятния космос. Единственото, което трябва да направите е да подредите различните пасианси като подреждате картите по сила. Бъдете максимално бързи, защото имате ограничен интервал от време.

Играна: 13642

В момента: 0


Почачило

nihilisto

Описание

Вижте колко е сборът на отворените карти, след това се опитайте да познаете дали следващата двойка ще е по-висока или по-ниска.

Играна: 1330

В момента: 0


Кула на съдбата

Описание

Игра на късмет и нерви, която се играе с едно тесте карти. Трябва да предусетите кога да се доверите на късмета си и кога ще ви вземат парите.

Играна: 14635

В момента: 0


Забавни кули

nihilisto

Описание

Още един интересен пасианс. Наредете картите в последователност от най-високата до най-ниската или обратно преди да е свършило тестето.

Играна: 24188

В момента: 0


Пингвински солитер

nihilisto

Описание

Пингвински солитер игра с 52 карти, като целта е да се подредят в 4 колоди подред. Започва се с 3 карти върху колодите, като четвъртата вие я избирате. Целта е да се наредят от поп до асо.

Играна: 1128

В момента: 0


Наполеонов пасианс

nihilisto

Описание

Пасианс за отмора. Подреди картите, като започнеш от най-голямата или най-малката. Редувай боите.

Играна: 71725

В момента: 0


Пирамида от карти

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да направите възможно най-голяма пирамида от карти. За целта сортирайте картите по двойки и ги редете. Бъдете възможно най-бързо, защото имате ограничено количество време.

Играна: 7383

В момента: 0


Висока или ниска

vankizzle

Описание

На всяка ръка трябва да отгатнете дали долната карта е по-голяма или по-малка спрямо горната. Ако познаете ще получите точки със стойността на отгатнатата карта, ако не успеете, ще загубите толкова точки, както и един от опитите си. Внимавайте за червените карти, защото при загуба от такава ще ви се отнемат двойно повече точки.

Играна: 26657

В момента: 0


Първа Предишна 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 Следваща Последна

14405 - 14417 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!