Всички игри | НовиНови игри


Зората на магията дуел

vankizzle

Описание

Магьосниците използват силата на картите, за да разберат, кой е най-добрият сред тях! Постигни максимален резултат и докажи мощта си.

Играна: 11468

В момента: 0


Три печалби

nihilisto

Описание

Спечели награда като наредиш пасианса. Слагай карта, която е с една степен по-висока или ниска от показаната. Целта е да отвориш всички карти преди да са свършили картите в тестето.

Играна: 17272

В момента: 0


Пасианс

nihilisto

Описание

Стандартен пасианс в който трябва да подреждате картите по големина и като ги редувате черна-червена или обратно.

Играна: 11447

В момента: 0


Шамрок пасианс

nihilisto

Описание

Пасианс, който е истинско предизвикателство. Опитайте се да наредите картите от асо до поп. Помнете, че може да местите само горната карта.

Играна: 1949

В момента: 0


Мария Пасианс

nihilisto

Описание

За всички дами с това име, вече си имате "собствен" пасианс. Опитайте се да наредите картите от асо до поп. Можете да движите само най-горната карта на всеки ред.

Играна: 4754

В момента: 0


Скорпионски пасианс

nihilisto

Описание

Играта се състои от 7 колони по 7 реда. В първите 4 колони има по 2 закрити карти, които може да отворите като махнете всички над тях. Подредете картите по възходящ или низходящ ред така, че да са от една и съща боя.

Играна: 2932

В момента: 0


Магически пики

nihilisto

Описание

Игра, която много наподобява белот. Но, тук вечният "коз" е пика. Победете опонентите си като печелите "ръце". Най-високата карта във всяка боя е асо, след това поп, дама и така нататък.

Играна: 4744

В момента: 0


Пасианс Кула

nihilisto

Описание

Пасианс Кула. Слагайте карта, която е по-голяма или по-малка с единица от показаната. Целта е да използвате всички карти от кулата преди да е свършило тестето.

Играна: 2946

В момента: 0


Пасианс пирамида

gabriel_sulis

Описание


Може да унищожавате карти единствено ако сборът им е 13. Дамата се счита за 12, Валето за 11, Асото за 1, а Поповете директно се елиминират тъй като се считат за 13 точки. Качвайте резултатите си на общия сайт, да видим кой е по-добър.

Играна: 121722

В момента: 0


Карти

nihilisto

Описание

Интересна игра на карта, в която целта е да победите опонентите си. Давайте най-високите карти, за да може да вземете възможно най-много "ръце".

Играна: 2212

В момента: 0


Британска конституция

nihilisto

Описание

Всички Попове и Дами са махнати от тестето. Подредете картите от Асо до Вале. Трябва да изиграете картите с картите отгоре, за да отворите другите отдолу. Можете да комбинирате от всички цветове, но трябва да са във възходящ ред. Празното пространство във всяка колона трябва да бъде запълнено веднага с която и да е карта от колоната отдолу. Пространството в долната колона автоматично се запълва с карта от тестето. Няма прераздаване.

Играна: 12149

В момента: 0


Пасианс

nihilisto

Описание

Подредете картите от Асо до Поп или от Поп до Асо. Подредете картите във възходящ или низходящ ред в зависимост кое е по-удобно. Можете да поставите Поп върху Асо ако е необходимо. Най-горната карта на всяка колона може да се премести на друга. Картите могат да се местят само една по една. Празните колони могат да се запълнят с която и да е карта. Няма прераздаване на картите.

Играна: 84087

В момента: 0


Пасианс графити

Описание

В тази игра трябва да подреждате картите една върху друга. Целта е в края на играта да няма останали карти. При подредбата на картите има значение само силата им.

Играна: 31490

В момента: 0


Първа Предишна 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 Следваща Последна

14340 - 14352 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!