Потребителски | НовиНови игри


Мачкам

powermax123

Описание

Имате една минута, за да унищожите колко може повече от малките гадинки. Внимавайте да не ви нападнат и да ви ухапят. Имате 10 живота.

Играна: 1724

В момента: 0


Мачкане на мишки

pepo930

Описание

Дома ви е обект на нашествие от купища мишки. За да се справите с този проблем, нахранете домашния си любимец с тях.

Играна: 691

В момента: 0


Мачкане на мишки 3

pepo930

Описание

Почти никой не обича гризачите. Сега, имате възможност да пуснете домашната си котка срещу натрапниците. Разполагате с 2 минути, да унищожите възможно най-много от тях.

Играна: 964

В момента: 0


Мачмен

vankizzle

Описание

Най-големият конкурент на Пакман е тук. Съберете всички жълтици, решете загадките и се пазете от гонещите ви призраци.

Играна: 230

В момента: 0


Мачо

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на един истински мачо да премине всички трудни мисии. Бъдете внимателни и не позволявайте на никой да стигне до вас. Не забравяйте да събирате всичко полезно по пътя си.

Играна: 391

В момента: 0


Мач по тройки

vankizzle

Описание

В тази игра целта ви е да събирате скъпоценни камъни. За целта трябва да ги събирате по три или повече във вертикални или хоризонтални линии.

Играна: 1160

В момента: 0


Мач по тройки приключение

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да победите всички вражески настроени същества по пътя си. За целта събирайте по три или повече еднакви на цвят кубчета във вертикални или хоризонтални линии. Колкото повече премахнете с едно кликване, толкова по-силен ще е удара ви.

Играна: 2992

В момента: 0


Мач с великденски яйца 3

jonass

Описание

В тази игра задачата ви е да групирате еднаквите великденски яйца по три или повече във вертикално или хоризонтални линии. Ако искате да преминете в следващото ниво трябва да достигнете резултата показан ви в полето "TARGETS".

Играна: 7840

В момента: 0


Мач с пеперуди

vankizzle

Описание

Задачата ви е да събирате двойките еднакви пеперуди, като пътя между тях не трябва да има повече от два завоя. Бъдете възможно най-бързи, за да получите повече точки.

Играна: 7622

В момента: 0


Мач с плодове

vankizzle

Описание

В плодовата градина е настъпил пълен хаос. Трябва някой да запретне ръкави и да сортира еднаквите плодове. За целта събирайте еднаквите плодове по три или повече във вертикални или хоризонтални линии.

Играна: 6295

В момента: 0


Мач с топки

vankizzle

Описание

В тази игра разполагате с пет минути и задачата ви е да направите възможно най-голям брой точки. За целта събирайте еднаквите топки по три или повече във вертикални или хоризонтални линии.

Играна: 2886

В момента: 0


Мач със шестоъгълници

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да местите шестоъгълниците, така че да застават по три или повече в трите прави направления на фигурите. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 9366

В момента: 0


Мачът на кралете

rzn1986

Описание


Коя е най-странната партия шах, която сте играли. В тази игра вашата задача е да защитите краля си като премахвате възможно най-много цветни фигури, като ги събирате по три или повече от вид. внимавайте, защото ако се забавите краля ви ще е в голяма опасност.

Играна: 427

В момента: 0


Първа Предишна 846 847 848 849 850 851 852 853 854 Следваща Последна

11038 - 11050 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!