Потребителски | НовиНови игри


Математическо състезание

pokco_marti

Описание

Ето, едно математическо състезание. Кой от вас ще успее да реши вярно за най-кратко време всички задачки закачки.

Играна: 12072

В момента: 0


Материалите на къртиците

vankizzle

Описание

Помогнете на усърдните къртици да превозят провизиите си до пунктовете за складиране. Имате възможност да избирате между различни трасета в тунелите им, където може да попаднете и на допълнителни материали за транспорт, скрити в таваните.

Играна: 2360

В момента: 0


Материалите на къртиците 2

vankizzle

Описание

Отново усърдните къртици имат нужда от помощта ви, за да превозят провизиите си до пунктовете за складиране. Имате възможност да избирате между различни трасета в тунелите им, където може да попаднете и на допълнителни материали за транспорт, скрити в таваните. Всяко от нивата може да бъде преминато като се доставят определено количество товари или бъде преминато за определено време. Най-добрият вариант е, ако се изпълнят и двете условия едновременно.

Играна: 496

В момента: 0


Маторан

marioiii

Описание

Направете си свои герои! Всеки от тях отговаря за различна сила, помогнете им да отключат способностите си. Събирайте оранжевите топки и така попълвате различни черти от характера на героите си!

Играна: 937

В момента: 0


Матрица от числа

ViLianDo

Описание

Свържете двойките еднакви по цвят номера. За да го направите, връзката между тях не трябва да прави повече от два завоя. Опитайте се да свържете всички за възможно най-малко време, за да получите повече точки. Използването на бутона за помощ ще намалява от тях.

Играна: 8935

В момента: 0


Матрици

vankizzle

Описание

Целта на играта е да поправите матрицата, която е повредена от компютърен вирус. Всяко ниво е разделено на матрица състояща се от 144 клетки с елементи и плочки. Вие трябва да сложите всеки елемент на неговото място.

Играна: 671

В момента: 0


Мафия

vankizzle

Описание

Открийте оръжието и дръжте под око картата, за да видите къде са разположени бандитите. Неутрализирайте ги възможно най-бързо.

Играна: 498

В момента: 0


Мафия

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на мафията да премахне враговете си. За целта трябва да използвате предоставената ви кола и да отстреляте противника си. Внимавайте, защото на пътя има много невинни шофьори, които не трябва да пострадат.

Играна: 1637

В момента: 0


Мафия

vankizzle

Описание

Какво е да си гангстер в голям град? Изпълнявай мисии за кръстника, докажи се като характер и се превърни в най-големият гангстер.

Играна: 2971

В момента: 0


Мафия

vankizzle

Описание

Влезте в престъпната групировка наречена мафия. Задачата ви е да изкарате възможно най-голямо количество пари. За целта събирайте предметите по три или повече във вертикални или хоризонтални линии.

Играна: 967

В момента: 0


Мафия в джунглата

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да помогнете за премахването на мафията в джунглата. За целта обаче разполагате с изключително ограничени ресурси, само няколко изстрела. Мислете внимателно преди всеки изстрел и отстранете всички врагове с минимален брой.

Играна: 4220

В момента: 0


Мафия срещу полицаи

vankizzle

Описание

Бандити са завзели града и правят каквото си поискат. Предишният кмет е пратил полицията да се справи с тях, но всички са били убити, включително и той. Настоящият такъв е престъпен бос и единствената надежда за града сте вие - специално обучен полицай. Вашата задача е да прочистите града от бандитите и отстраните гангстера.

Играна: 4820

В момента: 0


Мафията в Ню Йорк

vankizzle

Описание

Мафията в Ню Йорк е обезглавена. Сега вие имате уникалната възможност да станете истински бос на мафиотска фамилия. Вашата дума ще е закон, но внимавайте защото зад всеки ъгъл ви чака опасност.

Играна: 1565

В момента: 0


Първа Предишна 844 845 846 847 848 849 850 851 852 Следваща Последна

11012 - 11024 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!