Потребителски | НовиНови игри


Мафия Хитмен

vankizzle

Описание

Мисията ви да да убиете боса на конкурентна банда. Бъдете внимателни, пътя към неговото имение е изпълнен с бандити. Внимателно се промъкнете и елиминирайте висички изправили се по пътя ви. Съберете парите - за повече точки.

Играна: 5576

В момента: 0


Махало

vankizzle

Описание

Докато предвижваш пръчката, се опитай да събереш всички звезди и сърца, за да продължиш напред.

Играна: 164

В момента: 0


Махало 2

kal4o7o

Описание

Съберете древното съкровището на Инка! Като скачате от платформа на платформа по-високо и по-високо. Избягвайте различните препятствия и врагове.

Играна: 3241

В момента: 0


Махам се от тук

vankizzle

Описание

Помогнете на момичето от тази игра да се измъкне колкото се може по-бързо. За целта карайте бързо и внимателно. Избягвайте препятствията, за да може да ускорите колкото се може повече.

Играна: 245

В момента: 0


Махджомино

vankizzle

Описание

"Махджомино" е съчетание между класическото домино и маджонг. Целта на играта е да премахнете всички плочки от дъската като правите различни домино комбинации.

Играна: 27796

В момента: 0


Мах джонг

nihilisto

Описание

Класически вид маджонг. Елиминирайте всички плочки, от които е построена кулата, като намерите двойки с еднакви изображения.

Играна: 5560

В момента: 0


Махни се от тревата

vankizzle

Описание

Поемете контрола на Синия Moлeт, който обича тревните площи и не допуска никой друг на тях. Покосете всеки, който се възпротиви.

Играна: 509

В момента: 0


Махни човечетата

mitko84

Описание

Целта на играта е така да взривите кулите, че да паднат само червените човечета. Поставете бомбите и натиснете детонатора.

Играна: 1691

В момента: 0


Махни човечетата 2

vankizzle

Описание

Поставете бомбите на правилните меса и ги детонирайте, за да разкарате всички зли същества от нивото. Не правете обаче същото с добронамерените такива. Можете да активирате няколко бомби на веднъж или една след друга. Опитайте се да изпълните задачата с възможно най-малко такива.

Играна: 3763

В момента: 0


Махо срещу зомбита

vankizzle

Описание

Помогнете на зомбитата да оцелеят, след като тяхната планета е нападната от войнстваща раса с име Махо. Разположете зомбитата с различни способности на ключови места по пътя на Махо, за да ги унищожите и не позволите да достигнат целта си.

Играна: 2841

В момента: 0


Мач в джунглата

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да измъквате заклещилите се в джунглата животни. За целта освобождавайте всички три или повече еднакви животни с непосредствен контакт помежду си. Колкото повече животни освободите с едно кликване, толкова повече точки ще получите.

Играна: 3495

В момента: 0


Мачеро

nihilisto

Описание

Съберете всички камъни от един и същ цвят заедно! Търсете различни начини така, че да успеете да ги съберете отново.

Играна: 3286

В момента: 0


Мач за памет

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате еднаквите картички по двойки. За целта запомняйте всяка обърната карта и маркирайте двойките еднакви последователно. С колкото по-малко кликвания се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1535

В момента: 0


Първа Предишна 845 846 847 848 849 850 851 852 853 Следваща Последна

11025 - 11037 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!