Всички турнири | Правила за участие Всички турнири


Всички  |  Активни  |  Предстоящи  |  Приключили

1. Участие във ВИП турнири

ВИП турнирите се организират само за потребители със статус - ВИП. Как се придобива ВИП статус и повече подробности за услугата "ВИП", може да прочетете на страницата за ВИП в основната навигация на сайта Vgames.bg.

За някои от ВИП турнирите са предвидени награди, осигурени от Нет Инфо.БГ ЕАД. За останалите турнири победителите ще имат възможността да удължат статуса си на ВИП потребители, като периода, за който ще се получава статус ще бъде различен и ще зависи от администраторите на турнира.

ВИП турнирите могат да бъдат и с платен вход, при което победителите ще разделят цялата събрана за турнира сума. Кой ще вземе награда, зависи в частност от правилата на всеки отделен турнир от този тип.

Внимание!

Към настоящия момент услугата ВИП все още се разработва и статус на ВИП потребител може да получи всеки желаещ, който ни изпрати молба с потребителското си име на имейл tabla@vgames.bg.

Страницата за ВИП в основната навигация ще бъде активирана, когато услугата бъде готова за ползване от всички потребители.

2. Участие в отворени турнири

Отворен турнир може да бъде всеки турнир, организиран от спонсор или рекламодател. В него свободно ще могат да се записват всички желаещи и регистрирани потребители на сайта Vgames.bg навършили 14 години. За тях ще има осигурени награди от спонсорите на турнира.

 

Екипът на Vgames.bg, запазва правото да дисквалифицира и елиминира потребители, да отказва достъп до турнир и да отписва вече записани състезатели, при установени опити за манипулиране на системата, измами и нарушаване на общите условия за ползване на Vgames!

Турнир с награди - табла серия

Описание

Турнирът е от тип серия и включва последователното изиграване на игрите Табла-Гюлбара-Тапа на ротационен принцип, до постигане на минимален брой от 3 точки, като времето за ход е 1 минута.
Време за потвърждаване на следваща игра от турнирна среща - 45 секунди. До участие се допускат потребители с VIP стаус.

Игри в мрежа

- Серия
- Всеки срещу всеки - Серия

Начало: 10.12.2012

Край: 17.12.2012

Записване до: 12.12.2012

Max. брой участници: 700

Min. брой участници: 2

Участници до момента: 153


Шампион: genialnata_01 с 73 победи и 293 точки | Класация

Табла - Гюлбара - Тапа

Описание

Турнирът е от тип серия и включва последователното изиграване на игрите Табла-Гюлбара-Тапа на ротационен принцип, до постигане на минимален брой от 7 точки, като времето за ход е 30 секунди.

Игри в мрежа

- Серия
- Всеки срещу всеки - Серия

Начало: 14.11.2012

Край: 15.11.2012

Записване до: 12.11.2012

Max. брой участници: 700

Min. брой участници: 2

Участници до момента: 586


Шампион: chuni75 с 15 победи и 123 точки | Класация

Първи тестов турнир пo табла

Описание

Турнирът се провежда по правилата на играта Табла с времетраене за ход от 1 мин. и 30 сек. до минимален брой спечелени от единия играч точки в среща - 3 (три)

Игри в мрежа

- Табла
- Всеки срещу всеки

Начало: 07.11.2012

Край: 08.11.2012

Записване до: 05.11.2012

Max. брой участници: 300

Min. брой участници: 2

Участници до момента: 117


Шампион: Felicita с 20 победи и 71 точки | Класация

1

1 - 3 от 3


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!