Потребителски | НовиНови игри


Вечните елементи

vankizzle

Описание

Изследвай магическата пещера. Разкрий тайните на околната среда и кристала, докато откриваш неща от тъмното ти минало.

Играна: 7459

В момента: 0


Вечната кула

vankizzle

Описание

Ще трябва да използвате мъдростта си, за да се възспрете обсадата на ужасните чудовища. Увеличете на силата си по пътя към безценния меч. Вие сте смел млад войн. Повярвайте в себе си и ще победите!

Играна: 578

В момента: 0


Вечната война

vankizzle

Описание

Водете война срещу войници, от различни епохи, докато изграждате вашия град. Купувайте оръжия, брони и могъщи магически заклинания. Правете сгради, които тренират войници, които да воюват с вражеските и да нападат базите им. Развивайте сградите и оборудването, за да надделее над врага.

Играна: 3460

В момента: 0


Вечна защита

vankizzle

Описание

Дървото на живота е в опасност. Ако, се случи нещо с него и всичко останало в света ще се разпадне. Затова го защитете на всяка цена.

Играна: 325

В момента: 0


Вечна война 2

nihilisto

Описание

Сам срещу многоброен враг, обкръжен трябва да помислиш как ще се измъкнеш от "жегата". Войната продължава, бори се за живота си.

Играна: 535

В момента: 0


Вечна война

vankizzle

Описание

Екшъна е в разгара си! Изберете най-подходящата мисия за вас и нека битката започне. Не позволявайте на врага да ви победи.

Играна: 3701

В момента: 0


Вечерята на паяка

nihilisto

Описание

Малкото паяче е много гладно. Помогнете му да се нахрани с любимите си червейчета. Пазете го от пчелите, които кръжат наоколо.

Играна: 734

В момента: 0


Вечерята на Джери

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на симпатичния малък кафяв мишок Джери да отвори свое малко заведение. Помогнете му с обслужването на клиентите. Трябва да максимално бързи и точни, за да спечелите повече пари.

Играна: 2615

В момента: 0


Вечеря за пещерняци

gabriel_sulis

Описание

Ако си мислите, че закусвалните за бързо хранене са открити скоро, то помислете отново, след като изиграете тази игра. Помогнете на един предприемчив пещерен човек да развие своя бизнес, като давате на клиентите това, което искат колкото се може по-бързо.

Играна: 2215

В момента: 0


Вечеря за деня на благодарността

vankizzle

Описание

Макар и да не сме американци, знанията за вкусната пуйка, която се приготвя на деня на благодарността ще ни дойдат добре. Следвайте инструкциите на играта и сгответе вкусно и лесно прекрасна вечеря за деня на благодарността.

Играна: 8489

В момента: 0


Вечеря в Италия

vankizzle

Описание

Помогнете на Роса да приготви вкусна италианска вечеря. Тя планира да направи свежа салата, сочно пиле и невероятни спагети. Следвайте инструкциите й и се насладете на италианският вкус. Тя има и проблеми със системата за вентилация, която се самоизключва - внимавайте да не бъде изключена за дълго време.

Играна: 3696

В момента: 0


Вечерта на мравката

vankizzle

Описание

Игра в която, за да разберете какво се случва по-напред с мравката, трябва да кликнете върху всеки предмет или герой.

Играна: 3620

В момента: 0


Вечерно парти

sweety_sun

Описание

Направили сте си вечерна сбирка с приятели и вие сте главният готвач. Вижте какво иска всеки един от тях и пригответе съответните ястия.

Играна: 1355

В момента: 0


Първа Предишна 1533 1534 1535 1536 1537 1538 1539 1540 1541 Следваща Последна

19969 - 19981 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!