Потребителски | НовиНови игри


Вземете кексчетата

vankizzle

Описание

Еднооките същества са били щастливи със сладкишите си докато един ден злият магьосник не ги е разделил от тях. Използвайте бомбите - за да взривите разноцветните блокчета, които ги разделят с любимото лакомство. Имате ограничен брой бомби, така че ги използвайте внимателно. Всяка бомба може да взриви всички блокчета които се докосват с други от същият цвят.

Играна: 3898

В момента: 0


Вземете играчките

vankizzle

Описание

Помогнете на малкото момче да прибере играчките от всяко ниво. Внимавайте да не се докосне до бодливата тел, която е разпиляна навсякъде. Опитайте се да съберете колкото се може повече от златните монети - за повече точки.

Играна: 2333

В момента: 0


Взвод Зет 2

vankizzle

Описание

След като командването е загубило връзка с една от защитните кули, на вас е възложена задачата да проверите какво се случва в зоната й. Тренирайте войски, разполагайте ги по бойното поле и се редувайте в ходовете си с противника.

Играна: 3220

В момента: 0


Взвод

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да предотвратите извънземна инвазия. За целта обаче разполагате само с един взвод добре подготвени и смели мъже. Давайте им правилни напътствия и се преборете с всички извънземни.

Играна: 3029

В момента: 0


В замъка на Дракула

1nikito_sss

Описание

Заключен си в замъка на Дракула. Това е едно ужасяващо място, от което трябва да намериш изход възможно най-бързо. Събери нужните неща и избягай.

Играна: 5868

В момента: 0


Вещицата

assetto

Описание

Следвай рецептата написана в книгата и разбъркай. Играе се с мишката.

Играна: 9937

В момента: 0


Вещица по хелоуин

gabriel_sulis

Описание

Спешно се търси стилист с безпогрешен вкус. Той има за задача да преобрази една млада и красива вещица. Открийте най-красивите дрехи, обувки, аксесоари, прически и гримове в гардероба на играта.

Играна: 2713

В момента: 0


Вещица на път за Вашингтон

vankizzle

Описание

Кристин О'Донъл се нуждае от твоята помощ, за да избяга от миналото си. Помогнете и да избегне вещиците и да стигне до Вашингтон, за да заеме мястото си в сената.

Играна: 329

В момента: 0


Вещица

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на двете деца да се измъкнат от злите ръце на вещицата. За целта влезте в ролята на съдбата и създайте множество на пръв поглед случайни инциденти, но с крайната цел да освободите младите заложници.

Играна: 3710

В момента: 0


Вещерска отвара

vankizzle

Описание

Каква отвара ще забърка този път вещицата зависи от вас. Сложете различни животинки, прибавете щипка бонбони, малко вещерски сок и е готово за пиене.

Играна: 1344

В момента: 0


Вечно червено

mitko327

Описание

Защитна, платформена игра, в която трябва да построите укрепления, които да подкрепите със собственото си оръжие.

Играна: 374

В момента: 0


Вечното разбиване

vankizzle

Описание

Разбийте всички цветни блокчета, като ги удряте с топчето. Вашата задача е да го предпазите от падане под платформата. За да бъде разбито, блокчето трябва да е с зелен цвят, ако е с жълт или червен, то ще се нуждае съответно от два или три удара.

Играна: 2286

В момента: 0


Вечно движение

vankizzle

Описание

Разгадайте загадката! Използвайте дадените ви части, за да направите перфектният механизъм, който да работи поне 10 секунди.

Играна: 1115

В момента: 0


Първа Предишна 1532 1533 1534 1535 1536 1537 1538 1539 1540 Следваща Последна

19956 - 19968 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!