Потребителски | НовиНови игри


Гравитационна нинджа

vankizzle

Описание

Помогнете на нинджата от тази игра да преодолее препятствията и трудностите по пътя си. Нинджата има специалното умение да влияе върху гравитацията. Преминете всяко ниво за възможно най-кратко време.

Играна: 645

В момента: 0


Гравитационна мечка

vankizzle

Описание

Упътете мечката към планетата, на която трябва да се приземи. Внимавайте за гравитацията на останалите планети и горивото с което разполагате. Опитайте се да съберете всички бонуси от нивата. Ако сте достатъчно добри, може да използвате гравитацията, като помощник в полета. Пазете се от луните и астероидите. Имате на разположение мощен лазер, с който да отстраните част от опасностите.

Играна: 1371

В момента: 0


Гравитационна машина

vankizzle

Описание

Използвайте всички фигури, за да изобретите машина, която да преодолее гравитацията. За да продължите напред машината трябва да бъде в равновесие за няколко секунди.

Играна: 2421

В момента: 0


Гравитационна кука

vankizzle

Описание

Придвижи се до върха на кулата. Използвай топките по екрана, за да се изкачваш. Но, внимавай има много, които са опасни.

Играна: 808

В момента: 0


Гравитационен футбол ЕВРО 2012

vankizzle

Описание

Включете се в Европейското първенство не само като зрители. Изберете любимия си отбор и го направете шампион. За целта похващайте топката като използвате гравитационното поле на вашия играч. Когато я освобождавате се старайте тя да е насочена възможно най-правилно.

Играна: 2247

В момента: 0


Гравитационен пъзел

nihilisto

Описание

Един изключително труден пъзел поради простата причина, че нищо в него не е статично. Изберете картина и се опитайте да наредите парчетата.

Играна: 2501

В момента: 0


Гравитационен лабиринт

vankizzle

Описание

Опитайте се да преодолеете силата на гравитацията и като използвате за опора стените, закарайте топчето до изхода.

Играна: 2016

В момента: 0


Гравинатор

vankizzle

Описание

Избягай от лабораторията където нормалните закони на гравитацията са спрели. Става все по-трудно с всяко следващо ниво.

Играна: 2342

В момента: 0


Гравибот

gabriel_sulis

Описание


Помогнете на малкото роботче да поправи летящия си кораб. За целта трябва да намерите необходимата му част, бродейки сред космическото пространство. Използвайте привличането на космическите тела, за да се придвижвате и не забравяйте да побързате.

Играна: 452

В момента: 0


Грабрила

vankizzle

Описание

Използвайте кокосови орехи да унищожите всички тухли.

Играна: 1099

В момента: 0


Грабни моркова

vankizzle

Описание

Градината на Зайо е най-ценното нещо за него. Затова му помогнете да си върне морковите преди гризачите, да са му ги отмъкнели. Съберете колкото се може повече преди пчелите да са достигнали цветята.

Играна: 4013

В момента: 0


Гофретено парти

vankizzle

Описание

Гофретите са подходящи за парти, по всяко време и навсякъде. Покрийте ги със сладолед, шоколадова глазура, бонбони, плодове и какви ли още не. Прибавете и коктейл по ваш вкус!

Играна: 1025

В момента: 0


Готови

vankizzle

Описание

Казват, че истинската любов винаги побеждава накрая. Но често, преди това да се случи, има много препятствия по пътя към нея. Помогнете на Прем и Саняна да ги преминат, за да се насладят на любовта между тях. Перм трябва да се пребори с чичовците на Саняна, които са против тяхната връзка.

Играна: 981

В момента: 0


Първа Предишна 1437 1438 1439 1440 1441 1442 1443 1444 1445 Следваща Последна

18721 - 18733 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!