Потребителски | НовиНови игри


Града на мъртвите

vankizzle

Описание

В тази игра вашия герой е попаднал на едно много лошо място, а именно града на мъртвите. Помогнете му да оцелее максимален период от време и да върне в гроба колкото се може повече обитатели на града.

Играна: 4164

В момента: 0


Града на мравките

nihilisto

Описание

Какво бихте направили, ако за един ден сте бог. Но всички много са ви ядосали. И разполагате с лупа с помощта на която да раздавате правосъдие.

Играна: 6209

В момента: 0


Града на мишките

vankizzle

Описание

Добре дошли в града на мишките! Помогнете на една от тях да хвърли букет с цветя до нейната приятелка.

Играна: 437

В момента: 0


Града на Атлантите

vankizzle

Описание

Открийте скритите обекти, които са общо на брой 25 в града на Атлантите и отключете следващо ниво. Имате списък с предмети, които трябва да търсите а при грешка резултата ви намалява. Стремете се да откриете точните предмети.

Играна: 12572

В момента: 0


Гравур 5

nihilisto

Описание

Пета част на поредицата. Прекарайте малкото същество през препятствията. Променяйте цветовете му и стигнете до изхода.

Играна: 109

В момента: 0


Гравитии 2

vankizzle

Описание

Играта представлява игра на голф във космоса. В различните нива ще трябва да изпълнявате различни задачи. Тези с малките звезди представляват предизвикателства, а големите съревнования. Когато планирате пътя на топката, се съобразявайте с факта, че планетите с различна маса имат различна гравитация.

Играна: 1630

В момента: 0


Гравитии

vankizzle

Описание

Гравитии представлява игра на голф във космоса. Целта е да прекарате топката през портала. За целта трябва да изстреляте топката така, че влияейки се от гравитацията на планетите - да премине през определеното място. Планетите с различна маса имат различна гравитация.

Играна: 1413

В момента: 0


Гравитация Х

vankizzle

Описание

В тази игра имате влияние над гравитацията. Задачата ви е да събирате еднаквите цветове кубчета по две или повече. Мислете внимателно преди всеки ход, защото имате ограничен брой действия. Бъдете внимателни да не останат единични цветни квадратчета.

Играна: 1195

В момента: 0


Гравитация Х

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на гравитационния робот да премине през всички нива. За целта помислете внимателно и открийте правилната поредица на действие, за да достигнете до синьото кръгче.

Играна: 642

В момента: 0


Гравитация 2

vankizzle

Описание

Целта в играта е да навигирате астероидите до слънцето. Планетите със синьо сияние ще ги отблъскват от себе си, а тези с червено ще ги привличат. Колкото повече време и опити ви отнема изпълнението на целта, толкова по-малко точки ще имате.

Играна: 631

В момента: 0


Гравитация

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате по тройки еднаквите на цвят топки във вертикални или хоризонтални линии. За целта единственото, което можете да правите е да контролирате гравитацията, като използвате стрелките.

Играна: 414

В момента: 0


Гравитация

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете веригата от цветни топчета. За целта трябва да се преборите с гравитацията и да събирате шарените топчета по три или повече от вид.Внимавайте, защото забавите ли се идват нови топчета.

Играна: 2327

В момента: 0


Гравитация

rzn1986

Описание

Защитете огромното космическо тяло, като използвате по-малките влияещи се от гравитацията късове. За целта запратете малките космически парчета право към вражеските кораби преди те да стигнат до планетата ви.

Играна: 532

В момента: 0


Първа Предишна 1435 1436 1437 1438 1439 1440 1441 1442 1443 Следваща Последна

18695 - 18707 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!