Потребителски | НовиНови игри


Диво сафари

vankizzle

Описание

Луси е изпратена на туристическа обиколка в Африка. Помогнете и да събере багажа си, като намерите всички нужни и предмети от всяка сцена. Внимавайте - има наказания за случайно кликане.

Играна: 2940

В момента: 0


Див лов

vankizzle

Описание

Гората винаги крие рискове и опасности. Опитай се да заловиш всички хора и животни, които се опитват да те нападнат.

Играна: 295

В момента: 0


Дивият запад

vankizzle

Описание

Днес е тежък ден за шерифа. Лошите момчета са изчезнали със златото. Оу и приятелката му е била отвлечена. Спасете я!

Играна: 461

В момента: 0


Дивия крал

vankizzle

Описание

Помогнете на младия и смел крал да защити природата. За целта той трябва да премине през всички нива от играта без да се спира пред нищо. Бъдете внимателни и използвайте ума си, за да преминавате препятствията по пътя си.

Играна: 223

В момента: 0


Диви хълмове

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на един симпатичен броненосец да полети. За целта трябва да го карате да се търкаля и отскача в правилните моменти. Използвате наклона на хълмовете за засилка.

Играна: 870

В момента: 0


Диви коси

gabriel_sulis

Описание


В тази игра едно симпатично и красиво момиче се нуждае от вашата стилистична помощ. Открийте всичко, най-подходящо за красивата млада госпожица, от богатия избор в гардероба на играта.

Играна: 274

В момента: 0


Диви западни млечни шейкове

vankizzle

Описание

Тествайте скоростта на реакциите ви. Помогнете на магьосника да хване всички млечни шейкове, като не позволява те да достигнат до вечният му противник. Колко поредни напитки ще успеете да съберете?

Играна: 1840

В момента: 0


Дивашка война

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да победите противника си в мисловен двубой. За целта няма да играете шах или табла, а ново тяхно подобие. Преместете войниците си на правилното място, като избутате или унищожите противника.

Играна: 1110

В момента: 0


Дива планета

vankizzle

Описание

Ако искаш да завладееш тази планета трябва да се постараеш да създадеш най=добри бойни единици. Унищожи всички извънземни създания.

Играна: 1112

В момента: 0


Дибълс за напреднали

vankizzle

Описание

Помогнете на народа на Дибълсите да преведат своя крал през всички трудни изпитания, който го очакват по пътя. За целта задавайте на всеки жертвоготовен дибълс какво да направи, за да помогне за преминаването на краля. С колкото повече дибълси останете, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1183

В момента: 0


Дибълс за доброто на всички

vankizzle

Описание

Помогнете на Дибълите да преведат своят крал от една ябълка до друга. Те с радост са готови и на най-голямата саможертва, за да постигнат целта. Колкото повече от тях достигнат до ябълката - толкова повече точки ще получите.

Играна: 2050

В момента: 0


Дибълс 4

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Дибълсите да преминат всяко едно на играта. Бъдете максимално бързи и задавайте различни задачи на жертвоготовните Дибълси. Постарайте се да получите максимален брой точки.

Играна: 741

В момента: 0


Първа Предишна 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 Следваща Последна

18006 - 18018 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!