Потребителски | НовиНови игри


Диня

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да помогнете на динята да стигне до бялата платформа. За целта помислете логично и открийте кой препятствия да премахнете и кой да оставите.

Играна: 1889

В момента: 0


Дино яйца

vankizzle

Описание

Опитайте се да уловите възможно най-много динозавърските яйца. Ако, обаче хванете 10 динозавъра вие ще загубите играта.

Играна: 2636

В момента: 0


Дино яде месо

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малкия палавник Дино да се нахрани. За целта обаче трябва да откриете начин да прекарате храната до динозавърчето. Бъдете внимателни и бързи, с колкото по-малко кликвания се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 5787

В момента: 0


Дино хълмове

vankizzle

Описание

Помогнете на малките палавници, динозавърчетата - да изпълнят мечтата си - да летят сред облаците. За да се случи това те могат да се търкалят по хълмовете, събирайки скорост и енергия, след което да отскочат от тях и полетят за известно време. Колкото по-добре са се засилили - толкова по-голямо разстояние могат да прелетят. Кристалите им дават допълнителна енергия.

Играна: 314

В момента: 0


Дино ресторант

vankizzle

Описание

Помогнете на малкото динозавърче да обслужи клиентите си, възможно най-бързо. Сервирайте им поръчките, преди да са се ядосали и тръгнали. За да преминете нивата трябва да направите определено количество пари, за времето с което разполагате за целта.

Играна: 1411

В момента: 0


Дино пъзел

1nikito_sss

Описание

Да се върнем в света на динозаврите и техния живот. Опитайте се да подредите правилно всички парчеца от пъзела, за да видите цялата картина.

Играна: 3275

В момента: 0


Дино паника

vankizzle

Описание

Огромен астероид е ударил Земята и всички динозаври са изпаднали в паника. Бягайте бързо, избягвайте или унищожавайте препятствията.

Играна: 838

В момента: 0


Диноолимпиада

vankizzle

Описание

Изберете в коя от трите дисциплини на диноолимпийските игри желаете да се включите и се опитайте да направите най-доброто постижение в нея и победите съперниците си. Налични са състезание в разбиване на камъни, хвърляне на гюле и стрелба по глинени чинии.

Играна: 1112

В момента: 0


Дино маратон в деня на сблъсъка

vankizzle

Описание

Помогнете на динозавъра да избегне ударната вълна, образувана от падането на голям астероид. Ако тя го настигне, той ще загине.

Играна: 323

В момента: 0


Динозавърски яйца

nihilisto

Описание

Колко сте добри в запаметяването? Опитайте се да намерите яйцата с едни и същи изображения. Разполагате с 2 минути, за да го направите.

Играна: 14348

В момента: 0


Динозавърски флирт

vankizzle

Описание

Накарайте всички горски обитатели да се влюбят във вас. Изпращайте им любовни погледи, но внимавайте да не ви удари някой камък по главата.

Играна: 610

В момента: 0


Динозавърски маджонг

vankizzle

Описание

В тази маджонг игра, задачата ви остава все същата. Трябва да съберете всички двойки еднакви плочки за минимален интервал от време. Единственото по различно е шестоъгълната форма на плочките.

Играна: 13568

В момента: 0


Динозавърски борби

assetto

Описание

Избери си динозавър и нека двубоя да започне.

Играна: 11060

В момента: 0


Първа Предишна 1378 1379 1380 1381 1382 1383 1384 1385 1386 Следваща Последна

17954 - 17966 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!