Потребителски | НовиНови игри


Съкровището на Лонг Джон

vankizzle

Описание

Логн Джон е изгубил собственото си съкровище. Помогнете му да да си го върне като събирате един по един скъпоценните камъни, падащи от небето.

Играна: 3507

В момента: 0


Съкровището на Майте

vankizzle

Описание

В тази игра имате възможност да приберете част от съкровището на Майте. За целта събирайте еднаквите скъпоценни камъни по три или повече във вертикални или хоризонтални линии.

Играна: 15682

В момента: 0


Съкровището на Нептун

vankizzle

Описание

Съкровището на цар Нептун е заровено, дълбоко в морето. За да го откриеш, трябва да стигнеш изхода на лабиринта, който ти е подготвил.

Играна: 5813

В момента: 0


Съкровището на Оливър

stella94

Описание

С помощта на детектор за метал на плажа може да се открият много ценни неща. Помогнете на Оливър да открие своето съкровище.

Играна: 4366

В момента: 0


Съкровището на острова на костенурките

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да откриете добре скритото съкровище от острова на костенурките. За целта ще трябва да вървите по следите и да откривате скритите предмети на острова.

Играна: 8757

В момента: 0


Съкровището на Рифа

vankizzle

Описание

Ти си в капитан на известен пиратски кораб и искаш съкровището което е скрито в Рифа. Враговете които го пазят знаят, че ти си тук, за да го намериш и вземеш. Можеш ли да се пребориш с военната армада?

Играна: 1621

В момента: 0


Съкровището на тайнственият океан

vankizzle

Описание

В океана е пълно със съкровища нужни само само смелчаци, за да отплуват и съберат несметните му богатства. За целта събирайте по тройки еднаквите елементи от пъзела. Различните по вид елементи носят различен брой точки.

Играна: 162938

В момента: 0


Съкровището на Тутанкамон

vankizzle

Описание

Изпробвайте своя късмет като поиграете на една древно египетска слот машина. Изберете залог и брой линии, за който да играете. След като се завърти машината не ви остава нищо друго освен да се надявате.

Играна: 59274

В момента: 0


Съкровището на фараона

nihilisto

Описание

За да разкриете съкровището на фараона трябва да направите колкото се може по-голям правоъгълник или квадрат от еднакви по цвят квадратчета.

Играна: 3397

В момента: 0


Съкровището на феята

nanculito

Описание

Много приятна класическа игичка

Играна: 18242

В момента: 0


Съкровищна мания

nihilisto

Описание

Открийте съкровището! Подредете всички морски животни и растения в групи по 3 от вид, за да се елиминират. Продължавате напред като стане цялата дъска в жълто.

Играна: 80078

В момента: 0


Сън в джунглата

vladislav_haralampiev

Описание


Герой мечтае да бъде цар на джунглата. Въпросът е ще стане ли мечта реалност? Можете да откриете това в края на играта, но първо трябва да намерите всички разлики в картинките. Намерете ги, за да опознаете края на историята!

Играна: 4608

В момента: 0


Сън в океана

vankizzle

Описание

Впуснете се в приключение дълбоко в дълбините на океана. Отстранявайте враговете си и не забравяйте да събирате бонусите по пътя си. Внимавайте да не останете без кръв или въздух.

Играна: 222

В момента: 0


Първа Предишна 1531 1532 1533 1534 1535 1536 1537 1538 1539 Следваща Последна

19943 - 19955 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!