Потребителски | НовиНови игри


Съкровище пъзел

vankizzle

Описание

Очакват ви несметни богатства, интересни приключения и дълго пътуване из амазонските земи. Изчистете екрана като групирате по 3 или повече от един и същ вид символите.

Играна: 20724

В момента: 0


Съкровището

mitko_1844

Описание

Намерете съкровището!

Играна: 13259

В момента: 0


Съкровището в стария замък

vankizzle

Описание

Тръгнете по следите на едно огромно съкровище в стария замък. Бъдете внимателни, защото по пътя ще трябва да се преборите с множество логически изпитания. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4267

В момента: 0


Съкровището на Атлантида

vankizzle

Описание

Грабнете част от съкровището на Атлантида. За целта управлявайте умело своя кораб и събирайте звездите. Бъдете внимателни да не нанесете много щети на корпуса си или да не ви скърши горивото.

Играна: 1059

В момента: 0


Съкровището на боговете

vankizzle

Описание

Защитете златото на боговете, като използвате защитни кули с митични сили. Всяка от тях със своята индивидуалност в далекобойност и сила, стига да са разположени върху съответната им настилка. Също така времето може да даде бонуси на някои от тях, отново в зависимост от местоположението им. Опитайте се да спасите всичкото злато, но нивото ще се счита за успешно, дори да е останало едно, след като са минали всички вълни на атака.

Играна: 3347

В момента: 0


Съкровището на джуджетата

vankizzle

Описание

Помогнете на джуджетата да съберат своето изгубено съкровище. Бъдете максимално внимателни и открийте в каква последователност трябва да изпълните всяко едно действие, за да съберете всички монети.

Играна: 1463

В момента: 0


Съкровището на Дивия Запад

vankizzle

Описание

Преминете всички препятствия, пред който се изправиш в Дивия Запад. Това е единствения начин да се доберете до огромното му съкровище.

Играна: 14849

В момента: 0


Съкровището на Дивия Запад 2

vankizzle

Описание

Само най-умните и съобразителните се достигнат до съкровището на дивия запад. Бъдете внимателни и измислете в каква последователност да премахвате цветните кубчета. Задачата ви е да премахнете всички така, че да не остане нито едно самотно кубче.

Играна: 4067

В момента: 0


Съкровището на Дора

vankizzle

Описание

Помогнете на смелото малко момиченце Дора да премине през безкрайната поредица от предизвикателства по пътя си към съкровището. Съберете всички бонуси, до който стигнете. Пазете се от коварните капани.

Играна: 617

В момента: 0


Съкровището на дървесната жаба

vankizzle

Описание

Помогнете на симпатичната дървесна жаба да премине през поредицата от изпитания, на който я подлага играта. По пътя не забравяйте да събирате скъпоценните камъни, за да получите максимален брой точки.

Играна: 3094

В момента: 0


Съкровището на замъка

vankizzle

Описание

Обиколете страшните коридори на замъка. Потърсете 5-те артефакта, за да може да отворите пасажа водещ до съкровището.

Играна: 2133

В момента: 0


Съкровището на Инките

vladislav_haralampiev

Описание

В тази игра задачата ви е да сложите ръка върху едно много древно съкровище на Инките. За целта обаче ще трябва да разрешите поредица от проблеми, като унищожавате цветните топки по пътя си.

Играна: 29132

В момента: 0


Съкровището на Лий 2

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на странното човече на име Лий да премине през всички предизвикателства и препятствия пред, който го изправя играта. Не се предавайте пред нищо и не позволявайте на никой да ви спре. Събирайте всичко полезно по пътя си, за повече точки.

Играна: 1426

В момента: 0


Първа Предишна 1530 1531 1532 1533 1534 1535 1536 1537 1538 Следваща Последна

19930 - 19942 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!