Потребителски | НовиНови игри


Суши надпревара

001jivko100

Описание

Имате ли кураж и дух на истински самурай, за да се превърнете в следващия суши шампион? Следвайте указанията и пригответе хапките.

Играна: 3258

В момента: 0


Суши нинджа 2

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на суши готвача да направи своята вечеря. За целта трябва да нарежете на парчета продуктите, като внимавате да не изпуснете някой. Не забравяйте, че не всичко е подходящо за сушито и не трябва да го режете.

Играна: 3338

В момента: 0


Суши нинджа 3

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на суши нинджата да усъвършенства своите умения в кухнята. За целта разполовете всяко суши парче като се опитате да направите, колкото се може по-дълга поредица, без да пропускате.

Играна: 755

В момента: 0


Суши самурай

vankizzle

Описание

Помогнете на суши самурая в работата му, като подсигурите достатъчно материали за кухнята. За целта трябва да кликнете върху комбинации от по три или повече еднакви по вид продукти, които са в досег едни с други. Опитайте се да отстранявате колкото се може по-големи комбинации.

Играна: 3913

В момента: 0


Суши срещу блокове

vankizzle

Описание


Спасете розовия блок от нападението на лошите топки. За целта трябва да създадете най-здравата барикада, за да не могат да достигнат до него. Ако изпълните успешно мисията си ще преминете на следващото ниво.

Играна: 1519

В момента: 0


Суши стил

vankizzle

Описание

Поднесете на трапезата плато със различни видове суши приготвено лично от вас. Изберете формата на съда, както и самата декорация.

Играна: 1746

В момента: 0


Суши тест

vankizzle

Описание

Кой от всички видове суши ще ви допадне най-много? Отговорете на въпросите като посочите картинката, която най-много ви допада.

Играна: 1486

В момента: 0


Суши треска

vankizzle

Описание

Комбинирайте по три или повече съставки от един вид, за да може да ги ползвате в приготвянето на суши в бара ви. Когато имате нужното количество изпълнете поръчките на клиентите си. След като приключат със сушито, вземете мръсните чинии и им предложете саке, за да бъдат по-доволни. Кликване върху котката, когато те е златиста, ще ви дава полезни подсказки.

Играна: 689

В момента: 0


Сфера паяк

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на сферата паяк да премине през всички нива на играта. За целта се закачайте на правилните места като прескачате препятствията по пътя си. Не забравяйте да събирате всичко полезно по пътя си.

Играна: 63

В момента: 0


Сфери

nihilisto

Описание

Един от титаните е наказан от боговете да носи на раменете си мраморна колона с която да разпределя магическите топки. Помогнете му да ги подреди по 3 от цвят.

Играна: 1575

В момента: 0


Сфери

kikatay

Описание

Премахнете всички сфери като ги прехвърляте през едно

Играна: 1643

В момента: 0


Схватка

vankizzle

Описание

Използвайте военните си умения, за да поставите на стратегически места бойните си единици. За да продължите напред трябва да победите врага.

Играна: 1706

В момента: 0


Първа Предишна 1519 1520 1521 1522 1523 1524 1525 1526 1527 Следваща Последна

19787 - 19799 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!