Потребителски | НовиНови игри


Супер състезание

vankizzle

Описание

Готови ли сте за едно супер състезание? Отправете се по прашните писти и победете всеки противник. Не забравяйте, че в началото колата ви ще е много по-слаба от тези на противниците ви. Подобрявайте я и печелете все повече състезания.

Играна: 2266

В момента: 0


Супер състезание с мотори

vankizzle

Описание


Дайте газ до край. Преминете старт-финалната линия за колкото се може по кратък интервал от време. Спечелете всяко състезание и съответно големия трофей на играта.

Играна: 2988

В момента: 0


Супер такси

vankizzle

Описание

Една страхотна игра за феновете на филма такси. Задачата ви е да закарате клиента си колкото се може по-бързо до избраната дестинация, но по пътя някакви рали пилоти са решили да покарат, задминете ги, защото само ви бавят.

Играна: 2434

В момента: 0


Супер танци

iv4encity

Описание

Момичета, изберете кой е вашият танц! Научете стъпките, покажете се във вихъра си. Танцувайте на различни сцени като една истинска бъдеща звезда.

Играна: 1658

В момента: 0


Супер тиня

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на странния супер герой да спаси всички симпатични розови животинки. За целта той трябва да натисне всички бутони на нивото, за да отстрани клетките ограждащи затворниците.

Играна: 1126

В момента: 0


Супер топка

kosi971

Описание

Опитайте се да контролирате металното топче и да съберете всички скъпоценни камъни. Преминете през всички стаи и стигенте до последната показана на картата.

Играна: 17210

В момента: 0


Супер топки 3

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да съберете колкото можете повече скъпоценни камъни. За целта трябва да отнемате всички еднакви камъни с непосредствен контакт помежду си. Бъдете внимателни и не позволявайте да има единични камъни в края на нивото.

Играна: 5055

В момента: 0


Супер Тофу

vankizzle

Описание

Всичко наоколо е в кръв. Но, Тофу не се страхува от нищо. Помогнете му да спаси любимата си.

Играна: 349

В момента: 0


Супер трактор

vankizzle

Описание

Преминете нивата за възможно най-кратко време, използвайки някой от супер тракторите. Внимавайте да не ги преобърнете или паднете в пропастите.

Играна: 985

В момента: 0


Супер Трактор

1nikito_sss

Описание

Участвай в най-голямото състезание на цялото село. Усети силата и мощта на трактора. Стигни до крайната цел, като внимаваш по пътя за препятствия.

Играна: 13540

В момента: 0


Супер Трактор 2

vankizzle

Описание

Преминете през поредицата нива за възможно най-малко време. Опитайте се да прегазите колкото се може повече неща - за повече точки, както и да направите различни акробатични номера. Имате на разположение три различни машини, с които да изпълните задачата.

Играна: 6633

В момента: 0


Супер тухлички

assetto

Описание

Разруши тухличките. Играе се с мишката.

Играна: 74226

В момента: 0


Супер удар

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се отървете от всички извънземни. За целта трябва да нанесете поредица от точни удари и да ги бутнете от платформата. С колкото по-малко удара се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 25902

В момента: 0


Първа Предишна 1516 1517 1518 1519 1520 1521 1522 1523 1524 Следваща Последна

19748 - 19760 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!