Потребителски | НовиНови игри


Супер Марио Ремикс 3

vankizzle

Описание

Поредната доза с приключения на Супер Марио и приятелите му е пред вас. Изберете с кой от героите искате да се впуснете в тях. Опитайте се да преминете нивата събирайки колкото се може повече монети и точки.

Играна: 3176

В момента: 0


Супер Марио скок

vankizzle

Описание

Помогнете на Супер Марио да се изкачи възможно най-високо, като подскача от монета на монета. Събирайте различните бонуси, които ще ви помогнат в пътя нагоре. Опитайте се да съберете колкото се може повече монети и не паднете надолу.

Играна: 224

В момента: 0


Супер Марио Снаиперист

vankizzle

Описание

Този път Супер Марио е в една нетипична за него позиция - зад мерника на снайпер. Прицелете се и стреляйте по познатите ви герои, срещу които се е изправял до сега.

Играна: 3063

В момента: 0


Супер Марио сокобан

vankizzle

Описание

Нова версия на играта сокобан с популярния герой Супер Марио. Помогнете му да предвижи всички дървени кутии до жълтиците.

Играна: 11196

В момента: 0


Супер Марио спаси Тод

vankizzle

Описание

Помогнете на Супер Марио, да спаси приятеля си, който е затворен в клетка.

Играна: 1074

В момента: 0


Супер Марио спасява Луиджи

vankizzle

Описание

Приятелят на Супер Марио, Луиджи е в беда. Той е затворен в една клетка. Помогнете на Супер Марио да го спаси.

Играна: 1897

В момента: 0


Супер Марио спасяване със самолет

vankizzle

Описание

Помогнете на закъсалите самолетчета да стигнат до Лакито. Ако ги закарате комбинирани по цветове ще вземете повече точки. Призраците няма да ви наранят, но ще го сторят с останалите. Избягвайте срещите с Боузър или магьосника Коопа. Събирайте колкото се може повече монети и други бонуси, които да помогнат в мисията ви

Играна: 416

В момента: 0


Супер Марио срещу Луиджи

vankizzle

Описание

Луиджи е вбесил Супер Марио и сега се опитва да избяга от него. Ще помогнете ли на Супер Марио да го догони. Избягвайте костенурките, с които Луиджи се опитва да спъне Марио и събирайте гъбките, които ще ви приближават до него. С всяко следващо ниво, скоростта на реакциите ви ще бъде изпитвана все повече.

Играна: 396

В момента: 0


Супер Марио срещу Соник състезание

vankizzle

Описание

Помогнете на Супер Марио в състезанието му срещу Соник. И двамата са си устроили надпревара с мотори на различни терени. Опитайте се да съберете колкото се може повече монети от всички нива и да станете първи във всяко едно от тях.

Играна: 2344

В момента: 0


Супер Марио стрелба по балони

vankizzle

Описание

Помогнете на Супер Марио да спаси света си от нападението на вечният му враг. Целта е да спука балоните, с които армията на Баузър се придвижва. Събирайте бонусите, с които можете да спрете нашествието им или получите огромен чук.

Играна: 1237

В момента: 0


Супер Марио стрелба с лък

vankizzle

Описание

Помогнете на Супер Марио да направи колкото се може повече точки по време на състезанието за стрелба с лък. Опънете тетивата и насочете стрелата така, че да спука балоните, които излизат от тръбите.

Играна: 2326

В момента: 0


Супер Марио стълбище

vankizzle

Описание

Супер Марио трябва да се спусне по стълбището, като не изостава от шиповете които слизат надолу. Опитайте се да съберете възможно най-много бонуси по пътя. Внимавайте да не паднете без да има платформа под вас.

Играна: 589

В момента: 0


Първа Предишна 1508 1509 1510 1511 1512 1513 1514 1515 1516 Следваща Последна

19644 - 19656 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!