Потребителски | НовиНови игри


Супер Марио маджонг

vankizzle

Описание

Супер Марио се нуждае от вашата помощ, за да разреши една маджонг загадка. Събирайте еднаквите плочки по двойки, като единственото правило е плочките да не са затрупани или оградени.

Играна: 36981

В момента: 0


Супер Марио Мини

monk1900

Описание

Супер марио отново се бори с безброй препятствия по пътя към целта си.

Играна: 2213

В момента: 0


Супер Марио монети

vankizzle

Описание

Помогни на Супер Марио да събере всичките монети по пътя към принцесата. Но се оглеждай за Боусър, той може да ти създаде проблеми. На моменти ще се появяват по-големи монети, с които можеш да го отстраниш. Опитай се да събереш възможно най-много точки, без да бъдеш уцелен.

Играна: 762

В момента: 0


Супер Марио морски битки

vankizzle

Описание

Супер Марио трябва да се защити морската крепост от набезите на враговете. Събирайте бонусите и не забравяйте да купите подобрения с получените точки.

Играна: 2709

В момента: 0


Супер Марио мото

vankizzle

Описание

Педала на газта докрай натисни и на Супер Марио помогни. През всички трудности до него ти бъди и златните монети събери.

Играна: 11698

В момента: 0


Супер Марио мотокрос

vankizzle

Описание

Марио и неговите приятели са отново на линия. Впуснете се в новото приключение, пред което са изправени. Събирайте монети и ги пазете от враговете им.

Играна: 375

В момента: 0


Супер Марио Мотор 2

vankizzle

Описание

Супер Марио е решил да разнообрази приключенията си в неговия свят, като го обиколи с мотор. Съберете колкото се може повече монети, докато преминавате през нивата.

Играна: 616

В момента: 0


Супер Марио моторист 2

vankizzle

Описание

Помогнете на Супер Марио да премине през нивата, събирайки колкото се може повече монети. Те ще му трябват за да отключи нови по-добри мотори.

Играна: 970

В момента: 0


Супер Марио на ракета

oneonlinegames

Описание

Принцесата на Супер Марио го очаква с нетърпение. Помогнете му да достигне до нея и приземи благополучно. Събирайте монетите, защото всеки 20 от тях ще добавят един живот. Внимавайте за летящите същества и това да не излезете от игралното поле.

Играна: 1096

В момента: 0


Супер Марио на състезание

vankizzle

Описание

Изберете един от многото герои от компанията на Супер Марио, или дори самият него и се впуснете в напрегнато състезание с останалите. Събирайте звездите, защото те ще ви дадат възможност да поставяте капани на останалите. Завършете на едно от първите три места, за да отключите следващото ниво.

Играна: 4170

В момента: 0


Супер Марио на състезание 2

vankizzle

Описание

Супер Марио отново е в състезание с Луиджи, Краставата жаба, принцесата, Боусър и още много други. Помогни на Марио да се справи с тези силни противници. Събери и използвай разумно всички бонуси, за да си улесниш пътя към победата.

Играна: 1420

В момента: 0


Супер Марио нашественици

vankizzle

Описание

Помогнете на Супер Марио да се справи с нашествениците, които се опитват да завладеят неговия свят. Пазете се от изстрелите им и заплахите, които ви дебнат. Събирайте монетите и останалите бонуси - за повече точки.

Играна: 874

В момента: 0


Супер Марио нишка от гъби

vankizzle

Описание

Не позволявайте нишката от разноцветни гъби да стигне до принцесата. Отстранете ги, като стреляте по тях и комбинирате по три или повече гъби от един цвят.

Играна: 1601

В момента: 0


Първа Предишна 1506 1507 1508 1509 1510 1511 1512 1513 1514 Следваща Последна

19618 - 19630 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!