Потребителски | НовиНови игри


Ресторант за пържено пиле

vankizzle

Описание

Каръл и Клари тъкмо са завършили училище, когато родителите им ги назначават в семейния ресторант. Там те трябва да продават пържено и пиле грил, пържени картофки и студен лимонаден чай. Те имат нужда от помощта ви, за да постигнат поставените цели във всяко от нивата. Така ще получат достатъчно средства, за да отворят собствен ресторант.

Играна: 2429

В момента: 0


Ресторант на плажа

elitooo666

Описание

Вашият ресторант се намира на брега на плажа! Затова обслужването на клиентите трябва да бъде бързо, вкусно и точно. Правете клиентите си щастливи.

Играна: 1179

В момента: 0


Ресторант на плажа

vankizzle

Описание

Вие сте управителя на ресторантче до плажа. Сервирайте на клиентите си желаните от тях ястия възможно най-бързо, за да останат максимално доволни от вас. Превърнете ресторантчето в най-успешното в региона. Вземете поръчаната храна, опаковайте я, поднесете я на клиента и отнесете оставените пари в касата. Нежеланата такава изхвърлете в кошчето.

Играна: 2615

В момента: 0


Ресторант Романтика

dogito1

Описание

Пътят към сърцето на мъжа е през стомаха му... Но какъв е пътят към женското сърце? Ами, през друг мъж разбира се! Отървете се от годеника и гледайте как страхотната дама ще скочи в обятията ви. Приятен апетит!

Играна: 7122

В момента: 0


Ресторантски номера

ilse

Описание

Нещо наистина страшничко се случва в ресторанта и сервитьорът не може да осъзнае какво е то. Да, те имат специален клиент, малко сладко момиче, което няма търпение да направи някои трик. Помогнете й, за да не я хванат и изгонят от ресторанта.

Играна: 3021

В момента: 0


Ресторантчето на Леа

vankizzle

Описание

Леа тъкмо е отворила заведението си за бързо хранене, когато осъзнава колко много работа има в него. Клиентите са доволни от него и стават все повече и искат да получат храната си наистина бързо. Ще и помогнете ли с обслужването им. Трябва да настаните клиента, вземете поръчката му, да я изпълните и прочистите след него.

Играна: 1560

В момента: 0


Ресторантът на Кати

malkata_miss

Описание

Поставете се на мястото на Кати и като управител на ресторанта, трябва да обслужите клиентите си по най-добрият начин.

Играна: 5280

В момента: 0


Ретардо Шута

assetto

Описание

Помогни на бавноразвиващия се шут Ретардо да спаси кралството от железния Голем (ако не знаеш какво значи значи не четеш достатъчно)Играе се с мишката.

Играна: 553

В момента: 0


Ретро автомобили

vankizzle

Описание

Искате ли да подкарате кола от началото на миналия век? Управлявайте я много внимателно и паркирайте на обозначеното място.

Играна: 3167

В момента: 0


Ретро коли

vankizzle

Описание

Това е една страхотна игра за любителите на високите скорости и ретро автомобилите. Преминете всяка писта от играта, като се постараете да поставите рекордно време на всяко трасе. Не забравяйте да събирате различните бонуси по пътя си.

Играна: 1870

В момента: 0


Ретро платформи

vankizzle

Описание

В тази ретро игра задачата ви е да помогнете на главния герой да премине цялата игра. За целта преодолявайте трудните препятствия и не се отказвайте пред нищо. Колкото по-добре се представите, на всяко едно ниво, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1027

В момента: 0


Ретро рали

vankizzle

Описание

Състезателна игра с 3D графика. Състезание върху хлъзгав лед. Това ще бъде едно изживяване, което няма да забравите.

Играна: 2755

В момента: 0


Първа Предишна 1303 1304 1305 1306 1307 1308 1309 1310 1311 Следваща Последна

16979 - 16991 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!