Потребителски | НовиНови игри


Репродукция

vankizzle

Описание

Запомнете фигурата и се опитайте да я възпроизведете, като повторите точният начин на създаването й. Разполагате с определено време за всеки ход, така че побързайте в направата й. След всяка грешка или изтичане на времето ще започвате от начало. Опитайте се да повторите фигура с възможно най-много елементи.

Играна: 1438

В момента: 0


Ресторант

assetto

Описание

Добре дошли в най-добрият ресторант в града! За да продължи така, имаме нужда от малко помощ. Сервирайте и обслужвайте клиентите по най-бързият начин.

Играна: 3068

В момента: 0


Ресторанта на Мики

vankizzle

Описание

Всички анимационни герои идват в ресторанта на Мики. Какви специалитети им е приготвил, всичко това се пази в тайна. Надникнете в кухнята и подредете ястията по три от цвят.

Играна: 1920

В момента: 0


Ресторанта на Мики Маус

vankizzle

Описание

Мики Маус е започнал едно голямо изпитание заедно със своите приятели. Обслужи клиенти като ги настаниш, вземеш им поръчките и оставиш усмивка върху лицата им.

Играна: 2073

В момента: 0


Ресторанта на Папа

vankizzle

Описание

Да работиш при Папа е привилегия. За ваш късмет ви се предлага уникалната възможност да започнете работа в един от ресторантите на Папа. Изпълнявайте бързи и стриктно поръчките на клиентите, това е единствения начин те да останат доволни от вас.

Играна: 15787

В момента: 0


Ресторанта на пчелата

vankizzle

Описание

Днес е рожденият ден на пчеличката! Помогнете и да приготви малки сандвичета, леки питиета и страхотни десерти.

Играна: 366

В момента: 0


Ресторанта на Сузи

vankizzle

Описание

Поемете управлението на ресторанта на Сузи и се опитайте да задържите високата оценка на клиентите за обслужването в него. Настанете ги на масата, вземете поръчките им, предайте ги на готвача и поднесете готовите ястия възможно най-бързо, за да останат доволни от обслужването и храната. Със спечелените пари наемете по-добър персонал. Не оставяйте клиентите да чакат и бъдат не обслужени, защото репутацията на ресторанта ще спадне.

Играна: 1142

В момента: 0


Ресторанта на Чафи

vankizzle

Описание

Използвайте възможните, които играта ви предлага, за да презентирате специалитетът в ресторанта на Чафи. Подберете подходящото блюдо, както и предястията и десерта към него.

Играна: 1209

В момента: 0


Ресторант за бургери 2

hitplayer

Описание

Обслужи клиентите!

Играна: 7803

В момента: 0


Ресторант за бургери 3

vankizzle

Описание

След процъфтяването на предните ресторанти от веригата е време за отварянето на нов. Обслужвайте бързо и коректно клиентите си, за да може да разраснете бизнеса си.

Играна: 2254

В момента: 0


Ресторант за домашни любимци

vankizzle

Описание

Настанете животинчетата от входа, на празните места, след което им поднесете възможно най-бързо желаната храна. Ако останат доволни от обслужването ще ви платят, ако не ще се ядосат и тръгнат. Целта ви е да съберете определено количество пари от всеки работен ден.

Играна: 1076

В момента: 0


Ресторант за мъртъвци

vankizzle

Описание

В тази игра имате уникалната възможност да поработите в ресторант за мъртъвци. Погрижете се в чиниите да има желаната храна. Разполагате с ограничено време, за да обслужите опреден брой клиенти.

Играна: 268

В момента: 0


Ресторант за пингвини

vankizzle

Описание

Да си отвориш ресторант за пингвини може би звучи лесно, но като се има предвид тяхната припряност това се очертава доста по трудно от очакваното. Помогнете на новия ресторант за пингвини да оцелее, като обслужвате клиентите си бързо и точно.

Играна: 2191

В момента: 0


Първа Предишна 1302 1303 1304 1305 1306 1307 1308 1309 1310 Следваща Последна

16966 - 16978 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!