Потребителски | НовиНови игри


Амбиция 4 - Голямата дилема

SuBmIT

Описание

В този епизод, заплетените ситуации продължават. Помогнете на една двойка да следват сърцата си и в края на деня да чувстват, че са намерили най-доброто решение и са постъпили правилно.

Играна: 923

В момента: 0


Амбиция 3 - Психо тест

SuBmIT

Описание

В този епизод от поредицата, вие трябва да разпитате човека с бомбата - Тед и да разберете дали той е луд или не! Но, не го подценявайте, той може да бъде много хитър.

Играна: 6769

В момента: 0


Амбиция 2 - Стопаджията

SuBmIT

Описание

Това е следващата игра от поредицата Амбиция. Прибирате се с жена си към вкъщи и неочаквано пред колата изкача мъж. Спирате и го качвате, но той има бомба и заплашва да взриви всичко, ако не види децата си. Как ще реагирате в тази ситуация? Ще успеете ли да овладеете положението?

Играна: 1843

В момента: 0


Амбиция 1 - В хотела

SuBmIT

Описание

Човек с детонатор на корема влиза в хотел, търси бившата си жена и заплашва да взриви всичко. Вие играете в ролята на полицай, който трябва да му помогне и да увладее ситуацията.

Играна: 4016

В момента: 0


Марио

enkata_98

Описание

Вие играете в ролята на Марио и трябва да отбягвате лощите костенурки. Опитайте се да стигнете до края на всяко ниво и да спасите вашите братя.

Играна: 3358

В момента: 0


Облечи Ашли Тисдейл

sneji_sunshine

Описание

Ашли Тисдейл е едно симпатично младо момиче, което има нужда от вашата преценка и съвет. Помогнете й да избере
дрехи за различни поводи и събития.

Играна: 1828

В момента: 0


Ребус

enkata_98

Описание

Разпуснете малко с тази игра. Подредете еднаквите фигури по 3 или повече в ред или колона. Преминавайте през нивата и събирайте бонусите.

Играна: 27606

В момента: 0


Напиши думи

KRISI12

Описание

Напишете думите, които са на екрана или измислете нови, като изберете букви от някоя колона или ред. Колкото повече думи успеете да напишете преди блокчетата да са стигнали до върха, толкова повече точки, ще получите.

Играна: 4238

В момента: 0


Нова Коледа

KRISI12

Описание

Тази година, Дядо Коледа, вместо да раздава подаръци има ново поприще. Сега, той е изправен пред трудната задача да спука всички балони и да се пази от бомбите.

Играна: 8514

В момента: 0


Разгневените съседи

SuBmIT

Описание

Когато Соня съседката на Джим, му отравя растенията в градината, той отива да се раправя с нея. Вие сте посредник и трябва да им помогнете да се разберат без да става още по-зле.

Играна: 3848

В момента: 0


Скуби Ду - сноуборд скокове

Street_Runner

Описание

Скуби е отново тук, но този път, той е взел и Шаги със себе си. Изберете един от тях двамата и се пригответе за снежно шоу. Направете най-високият скок със сноуборд, изпълняван някога.

Играна: 8296

В момента: 0


Ботарена 2

tw0

Описание

В Ботарена, вие можете да построите своя отбор от роботи, които да използвате, за да победите в шампионата за ботарена купата. Колкото повече битки спечелите, толкова повече подобрения ще може да направите на вашите роботи.

Играна: 2290

В момента: 0


Нападател 2

andrian4ik

Описание

Целият град е превзет от гангстери и роботи. Единственият, който може да ги спре сте вие. Бъдете предпазливи и върнете нещата в ред.

Играна: 2497

В момента: 0


Първа Предишна 1591 1592 1593 1594 1595 1596 1597 1598 1599 Следваща Последна

20723 - 20735 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!