Потребителски | НовиНови игри


Порастване

n3li7ka

Описание

Вижте как едно малко момиче, което обича да се гримира и преоблича, за да изглежда по-голяма, как в един момент се превръща в госпожицата, която е мечтала.

Играна: 2017

В момента: 0


Ваканционни тревоги

h2o_Rikki

Описание

Пригответе се за ваканция! Но, ако сте оставили пълна бъркотия, дали ще намерите всичко, което ви трябва? Потърсете нещата от списъка и се насладете на перфектната почивка.

Играна: 6281

В момента: 0


Звуците на любовта

h2o_Rikki

Описание

Направете серенада на момичето на вашите мечти и тя ще се влюби във вас. Насочвайте музикалните ноти към любимата си, защото никое момиче не може да устои на звуците на любовта.

Играна: 5072

В момента: 0


Наруто

Street_Runner

Описание

Една Наруто игра, в която вие трбва да научите всички чакри в боините изкуства. Всеки знак отговаря на определена цифра. Накрая имате изпит и за да преминете успешно, трябва да направите чакрите, които ви покажат.

Играна: 3815

В момента: 0


Бизнес проблеми

SuBmIT

Описание

Преговорите, не винаги са лесно нещо особено когато са между две водещи компании. Можете ли да намерите решение на проблемите им? Така, че накрая всички да останат доволни.

Играна: 2106

В момента: 0


Трудни преговори

SuBmIT

Описание

Добрият търговец знае как да купува и най-вече как да продава. Смятате ли, че имате нужните умения, за да сте добър търговец? Ако, е така, опитайте се да измъкнете най-добрата цена от своя купувач!

Играна: 2419

В момента: 0


Риболов

Street_Runner

Описание

Ако сте запален риболовец, сигурно тази игра ще ви хареса. Хванете възможно най-много риба и внимавайте, защото морето крие много опасности.

Играна: 9198

В момента: 0


Хвани вълнати

Street_Runner

Описание

Хайде на море, време е за сърф-шоу. Хванете вълните и не ги пускайте. Покажете майсторските си умения. Правете различни номера и впечатлете публиката и съдиите.

Играна: 4849

В момента: 0


Боулинг

KRISI12

Описание

Вашате цел е да свалите и 10-те кегли с един удар. Можете ли да се справите? Ако, успеете ви очаква по-голямо предизвикателство. Пазете се от бомбите.

Играна: 3139

В момента: 0


Амбиция 8 - Разпитът част 2

SuBmIT

Описание

Разпитът с Бриджет, все още не е приключил. Тя признава нещо, което е изключително важно за раследването. Ще успеете ли, този път да разкриете убеца на Анджи?

Играна: 1287

В момента: 0


Амбиция 6 - Подозрения

SuBmIT

Описание

В шестият епизод на "Амбиция". Вие играете в ролята на детектив, който разследва убийството на Анджи. Имате 16 часа, да посетитете мястото на местопрестъплението, колегите й, нейния дом и да съберете достатъчно улики и доказателства, за да разкриете убиеца й.

Играна: 1313

В момента: 0


Амбиция 7 - Разпитът

SuBmIT

Описание

В тази част от поредицата, след убийството на Анджи, полицията има заподизрян по случея. Това е жената на Тед, човекът с бомбата. Вашата задача е да, я разпитате и да разберете дали тя е извършителят.

Играна: 1436

В момента: 0


Амбиция 5 - Голямата дилема 2

SuBmIT

Описание

В пети епизод от поредицата Амбиция, жената на Йейл е разбрала за неговото увлечение по Анджи. Сега, тя е толкова ядосана, че иска да го убие с вашата скъпа цигулка. От вас зависи да поговорите с нея и да, я убедите да остави цигулката.

Играна: 2614

В момента: 0


Първа Предишна 1590 1591 1592 1593 1594 1595 1596 1597 1598 Следваща Последна

20710 - 20722 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!