Потребителски | НовиНови игри


Нинджа номера

vankizzle

Описание

Преминете през нивата, като намерите решения на уравненията. Започвате всяко едно от тях с номер, след което добавяте или вадите към него други такива, за да се превърнете в този, който може да премине на изхода. За целта използвайте аритметичните знаци из нивата и ги хвърляйте по номерата с които искате да направите промяната.

Играна: 1304

В момента: 0


Изгубената планета

vankizzle

Описание

Твоята цел е да убиеш всички мутирали червеи, за да може да отвориш вратата и да спасиш твоето момиче.

Играна: 249

В момента: 0


Ниндажа с брадва

vankizzle

Описание

В тази игра влизате в ролята на истинска нинджа убиец въоръжена с брадва. Задачата ви е да защитите малкото момиче от злите чудовища. За целта нарисувайте с мишката най-добрия възможен път за брадвата и я хвърлете.

Играна: 249

В момента: 0


Желязната пещера

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на симпатичния робот да се измъкне от желязната пещера. За целта той трябва да премине през всички галерии на пещерата, но в тях го очакват множество препятствия.

Играна: 1303

В момента: 0


Взривоопасна ферма

vankizzle

Описание

Който си мисли, че фермерската работа е спокойна, трябва да поиграе тази игра. В нея задачата ви е да помогнете да един леко превъртял фермер да взриви всичките си животни. Проблемът идва от там, че животните са добре скрити и вие трябва да сте изключително точни.

Играна: 3589

В момента: 0


Серумът

vankizzle

Описание

Ти си студент по биохимия. Помагаш в лабораторията на професор Рудолф за изследванията върху "Б" клетките. Докато един ден разбираш, че някой е откраднал целият ви труд и професора също го няма. Разбери какво се е случило.

Играна: 248

В момента: 0


Вълче във фермата

vankizzle

Описание

Помогнете на малкото вълче да открадне овцете от фермата, без собствениците им да го усетят. Съберете 10 ябълки от всяко ниво и ще получите бонус, който да ви улесни в задачата.

Играна: 6708

В момента: 0


Ми Приключения

vankizzle

Описание

Помогнете на дребния Ми да събере всички цветни топки.

Играна: 120

В момента: 0


Избягвайте враговете си

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да избягвате или отстранявате възможно най-дълго време своите врагове. Всяка секунда ви носи точки за класацията. Събирайте всички появили се бонуси.

Играна: 56

В момента: 0


Марио на полярно приключение

vankizzle

Описание

Незнайно как Супер Марио се е превърнал в пингвин, намиращ се по средата на нищото. Загубил е способността си да изстрелва огнени топки и трябва да разчита само на снежните такива, за да се справи с противниците, които ще срещне. Ще му помогнете ли да преодолее препятствията и открие начин да се трансформира обратно и завърне в неговият свят.

Играна: 2214

В момента: 0


Сенчести войни

vankizzle

Описание

Създайте армия от сенчести войни, развивайте ги и изпратете в битка срещу противниковите сили. Целта е да ги надвиете и притиснете до тяхната база, която да разрушите. Бъдете бързи и съобразителни, за да не бъдат надвити и разрушени вашите войници и база.

Играна: 248

В момента: 0


В космоса

aleksss

Описание

Продължете в следващото ниво, като управлявате внимателно вашия кораб и се пазите да не се допирате по краищата.

Играна: 1300

В момента: 0


Синята панделка

1nikito_sss

Описание

Погрижете се да върнете бляскавият вид на старата крава. Вижте списъка със задачите и изпълнете всяка от тях, преди да свърши времето.

Играна: 1299

В момента: 0


Първа Предишна 1734 1735 1736 1737 1738 1739 1740 1741 1742 Следваща Последна

22582 - 22594 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!