Потребителски | НовиНови игри


Заек на дъгата 3

vankizzle

Описание

В тази игра заека на дъгата се нуждае от вашата помощ за преодоляването на множество изпитания. Внимавайте по пътя си и не позволявайте на някое от лошите животни да стигне до вас, за да преминете нивото трябва да сте събрали всички моркови.

Играна: 249

В момента: 0


Пазете се от фризьора Зоан

viktor_divaneto

Описание

Гледали ли сте филма Зоан? Тази игра е направена по него. Зоан е войник и то един от най-добрите в света, но неговата мечта е да бъде фризьор. Помогнете му да преследва мечтата си и да прави зашеметяваши прически.

Играна: 6647

В момента: 0


Дузина балони

vankizzle

Описание

Освободете хората от балоните. Направлявайте топчето така че да мине през възможно най-много балони и да ги спука.

Играна: 1310

В момента: 0


Смърт в горящ килим

vankizzle

Описание

Нинджа килимте са в отчаяние, призрачната компания Гхкарпетс прави по-голяма печалба, отколкото те. За да предпазите нинджа килимите от банкрут, един от тях трябва да умре в горящ килим. По този начин той ще унищожи духовете, които притежават килими. Но това не е толкова лесно, колкото звучи.

Играна: 2209

В момента: 0


Направи тъмница

vankizzle

Описание

Мисията ви в тази страхотна приключенска игра е да направите най-добрата тъмница, за всички които се опитват да намерят червения дракон.

Играна: 120

В момента: 0


Каменна защита

jonass

Описание

Помогнете на едно куче скаут да запази древните останки скрити в един хълм от иманяри. За целта сте въоръжени с мощен лай и след колко лая срещи всеки иманяр, той се разбягва.

Играна: 3599

В момента: 0


Супер костенурка

vankizzle

Описание

Помогнете на малката костенурка да докаже че не е бавна и спъната. Всички в кралството се подиграват на скоростта и, докато един ден кралят не обявява състезание, на което тя ще има шанса да се докаже. Преминете всички нива, поставяйки рекорд за време. Използвайте събраните пари за подобрения.

Играна: 6667

В момента: 0


Руски Краз 3

vankizzle

Описание

В безкрайните руски територии един самотен камион се нуждае от шофьор. Камионът превозващ руска водка трябва да стигне до всяко свое назначение с възможно най-малък брой загуби от безценната течност.

Играна: 1309

В момента: 0


Magma 2

Petia_r_s

Описание

Пускайте бомби с spasebar.Целта е да намерите 3-те цветни топчета.Сложете ги в съответните им дупки,само като минете през тях.

Играна: 1308

В момента: 0


Супер Марио и Донки Конг

vankizzle

Описание

Целта ви е да достигнете до принцеса Паулайн, за да преминете в следващото ниво. Използвайте чука, за да се справите с противниците и натрупате допълнителни точки.

Играна: 1308

В момента: 0


Gone Postal

bebe_trevoman

Описание

Замеряйте с тухлите.

Играна: 2861

В момента: 0


Боксирай се с Псай

drakonuid5

Описание


Боксирай се с Псай и го потроши от бой, дори му откъсни главата! Тази игра е една от онези, в която се спукваш от смях. Внимание! Играта не се препоръчва на лица пот 13 години!

Играна: 6669

В момента: 0


Мината на джуджето

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на едно джудже да изкопае своята мина. За целта трябва да се погрижите пробивната машина да работи. Проблемът, е че много зли същества искат да ви попречат.

Играна: 3590

В момента: 0


Първа Предишна 1732 1733 1734 1735 1736 1737 1738 1739 1740 Следваща Последна

22556 - 22568 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!