Потребителски | НовиНови игри


Леденото момиче и момчето огън

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на огненото момче и леденото момиче да премахнат своите цели на всяко едно ниво от играта. Бъдете точки и се опитайте да премахнете всички цели с възможно най-малък брой изстрели.

Играна: 1587

В момента: 0


Робот в балон

vankizzle

Описание

Очакват ви много емоции, много опасности и още повече приключение. Във всяко ниво ще имате нова задача с която да се справите.

Играна: 156

В момента: 0


Супер флота

vankizzle

Описание

Вие сте морски пехотинец, който има специална мисия, а тя е да защитите базата си от вражеската атака и да победите в тази битка.

Играна: 3736

В момента: 0


Паркиране на плажа

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да паркирате едно АТВ на плажа. За целта управлявайте го със стрелките, като внимавате да не се ударите някъде. Колкото по бързо се справите с всяка мисия, толкова повече точки ще получите за изпълнението й.

Играна: 1586

В момента: 0


Огнен герой

vankizzle

Описание

Бързо има пожар в супермаркета. Вътре има невинни хора на които трябва да помогнеш. Намери пожарогасителите и потуши пламъците.

Играна: 1586

В момента: 0


Забравените пещери

vankizzle

Описание

Изпаднали дълбоко в забравените пещери вие не може да разчитате на това, че ще бъдете спасени. Вземете съдбата в своите ръце и се впуснете в едно незабравимо пещерно приключение. Преминавайте пещерните галерии една по една, като стигнете до вратата на всяка една.

Играна: 1586

В момента: 0


Академия за Джедай

Shady_882

Описание

Използвайте лазерния меч, за да удряте топките и да насочвате куршумите към дроидите. Превърнете се в най-добрият джедай.

Играна: 3742

В момента: 0


Стаг самотния рицар 2

xavier21

Описание

В тази игра трябва да помогнете на рицаря Стаг да се защити от всички нападатели. След като убиете нападателите си съберете всички бонуси, който ще паднат от тях.

Играна: 1584

В момента: 0


Зомби терминатор

vankizzle

Описание

Помогнете на зомби терминатора да се отърве от всичките си мишени. За целта хвърляйте гранатите възможно най-точно и се опитайте да премахнете всички зомбита с минимален брой гранати.

Играна: 3745

В момента: 0


Костенурката мечтае да лети

vankizzle

Описание

Помогнете на малката костенурка да полети възможно най-високо и далеч в рамките на 12 опита. След всеки от тях ще можете да размените спечелените монети срещу подобрения, с които да постигнете по-добри резултати.

Играна: 1584

В момента: 0


Планетата Кин Дза Дза

vankizzle

Описание

Получили сте сигнал за помощ от учените на планетата Кин Дза Дза. Огромно наводнение заплашва живота им и трябва да бъдат евакуирани възможно най-бързо. За целта ги превозвайте до телепортите, които могат да използват за измъкване. Внимавайте да не ги бутнете във водата - ако се случи ги изкарайте от там възможно най-бързо. Транспортирайте всички учени, преди наводнението да е заляло пътят им за бягство. Внимавайте да не разбиете кораба си при приземяване или удар в различни предмети.

Играна: 1583

В момента: 0


Минотавър

jonass

Описание

Движете се из лабиринта, търсете мечове, щитове и ключове, внимавайте за капани! Бъдете готови по всяко време за изненадваща атака на минотаврите.

Играна: 3746

В момента: 0


Галактиката Хорчед

vankizzle

Описание

В тази походова игра ще трябва да се преборите с вражеските танкове в най-различни пейзажи. На всяка планета има различна гравитация, атмосферно налягане, вятър и твърдост на терена, с които ще трябва да се съобразявате при вземането на решенията. Възможно е да правите подобрения по танка си. При всеки ход имате определено количество движения, които може да използвате преди и след изстрела.

Играна: 156

В момента: 0


Първа Предишна 1586 1587 1588 1589 1590 1591 1592 1593 1594 Следваща Последна

20658 - 20670 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!