Потребителски | НовиНови игри


Храма на смъртта

vankizzle

Описание

Докато изследвате древен храм, се натъквате на реликвата, която сте търсили. Но веднага след като я взимате в ръцете си чувате странен шум и истинското приключение започва.дасааасдд

Играна: 1119

В момента: 0


Изяш по-малките рибки

gabriel_sulis

Описание

Всички по-малки рибки в океана са храна за теб. Задачата ти е да изядеш колкото се може повече риба, като избягваш по-големите от теб риби. Колкото по-добре се справиш толкова повече точки ще изкараш.

Играна: 1118

В момента: 0


Под пясъците

vankizzle

Описание

Под пясъците, в дълбините на пирамидите се крият много загадки. Контролирайте мощта на топчето и с негова помощ унищожете всички тухли.

Играна: 7648

В момента: 0


Поръчки

Masaba

Описание

Направете щастливи клиентите си, като изпълните поръчките им и ги облужите бързо.

Играна: 7663

В момента: 0


Храбрия моряк

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на силни, храбър моряк да помогне на човек в беда. Не се отказвайте и не отстъпвайте пред никой. Продължавайте напред и събирайте всички бонуси по пътя си.

Играна: 1116

В момента: 0


Диего динозаври спасяване

vankizzle

Описание

Помогнете на Диего в неговото приключение. Съберете плодове, които да дадете на динозаврите, за да продължите напред.

Играна: 7681

В момента: 0


Джон гражданинът II

vankizzle

Описание

Влезте в престъпната мафия на бъдещето и спечелете собствена територия, а защо те да не включва целия свят. Превземайте континентите един по един като отстранявате всичко врагове по пътя си.

Играна: 1115

В момента: 0


Вестникарчето

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на вестникарчето да отмъсти на всички живеещи на неговата улица хора. Бъдете колкото се може по-точни и нанасяйте максимални поражения на имотите. По пътя си се пазете от препятствия.

Играна: 1115

В момента: 0


Изкачи се нагоре

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на зеленото плужо-подобно същество да се изкачи до върха на всяко ниво. Пазете се от падащите предмети. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1114

В момента: 0


Подскачащи пингвини

vasi_va_si

Описание

Изберете си герой от играта и му помогнете да премине през множество предизвикателства и трудности. За целта подскачайте от платформа на платформа, като внимавате да не пропаднете. Не забравяйте да събирате звездичките по пътя си.

Играна: 1113

В момента: 0


Войната на буболечките

hitplayer

Описание

Навлезнете в територията на гладните мравки и хлебарки. Единственият начин вашият вид да оцелее е да отстраните атаката на врага. Постройте защитни кули, за да се предпазите от нашествениците.

Играна: 7699

В момента: 0


Убий пиратите

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да измислите начин за премахването на всички пирати от всяко ниво на играта. За целта използвайте бомбата и я сложете на най-доброто възможно място. Внимавайте да не нараните служителите на реда.

Играна: 1113

В момента: 0


Камък, ножица, хартия

miro1977

Описание

Понякога в Китай споровете между някои самураи се решавали с игра на "Камък, ножица, хартия". Камъкът побеждава ножицата, ножицата бие хартията, хартията бие камъкът.

Играна: 7708

В момента: 0


Първа Предишна 1585 1586 1587 1588 1589 1590 1591 1592 1593 Следваща Последна

20645 - 20657 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!