Потребителски | НовиНови игри


Чудовищна пещера

vankizzle

Описание

Задават се малки групи от страшни чудовища. Направи кули, които да спасят човешките бази и да спрат атаката на чудовищата.

Играна: 1463

В момента: 0


Ултрамен срещу чудовището

vankizzle

Описание

Утрамен е повел война срещу всичко зло, което срещне в галактиката. Тръгнете на път с него и го напътствайте в трудните битки. Не оставяйте нито един враг да ви се опре или победи.

Играна: 1990

В момента: 0


Смъртоносен обяд

vankizzle

Описание

Мисията в тази стратегическа игра е да оцелеете! Контролирате 9 защитници, които са хванати натясно в един мол и трябва да оцелеят възможно най-дълго. За късмет всички са въоръжени! И докато имат боеприпаси всичко ще бъде наред.

Играна: 2956

В момента: 0


Защита на бункера

vankizzle

Описание

В тази игра имате за задача да запасите своя бункер. Проблемът, е че множество гигантски насекоми искат да го превземат. Бъдете внимателни и целете точни. Премахнете всички нападатели с няколко преки попадения.

Играна: 5231

В момента: 0


Азгард защита

vankizzle

Описание

Игра в която ще трябва да извадите на показ стратегическите си умения. Направете достатъчно защитни укрепления, които да спрат вълните от чудовища.

Играна: 11926

В момента: 0


Блокова конструкция 2 пакет

vankizzle

Описание

Разрушете блоковата конструкция, като прецените силата и посоката на удара си. Махнете всички зелени плочки от екрана.

Играна: 1757

В момента: 0


Убиец на дракони

vankizzle

Описание

Спрете настъплението на драконите. Не допускайте нито един да премине целия път и навлезе в селото. Разкрийте тактическите си способности, като разположите най-оптимално кулите за отбрана.

Играна: 2245

В момента: 0


Мечовете на шогуна

vankizzle

Описание

Проявете се като истински пълководци и наставлявайте армията си правилно. Не забравяйте, че за да поддържате голяма войска ще ви е необходима много храна и злато. Колкото по-бързо победите във всяка битка, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2177

В момента: 0


Укрепления

vankizzle

Описание

Изгради на всички места на които е възможно укрепления, още преди да е дошла армията на безмилостните Орки. Не им позволявай да достигнат до замъка ти.

Играна: 3878

В момента: 0


Замък кръстоносен поход

vankizzle

Описание

Върни се в епохата на средновековието! Направи защитни кули и създай армия от бойци и стрелци. Нападни кралството на противника и разгроми армията му.

Играна: 5262

В момента: 0


Малкия диспечер

vankizzle

Описание

На едно малко момче му се вижда детска игра да е диспечер, но се оказва доста по-трудно от колкото е изглеждало. Помогнете на малкото момче да приземи всички самолети и въртолети на правилната писта.

Играна: 1987

В момента: 0


Град под обсада

vankizzle

Описание

За разлика от повечето защитни игри с кули, в тази ще имате свободата да ги разполагате из цялото игрално поле, като така сами определяте пътя на нашествениците. Има два основни вида противници - такива които ходят по земята и такива, които летят, съответно и кулите са такива които са само за сухоземна атака и такива в комбинация с такава по летящи цели. Не допускайте нито една от вражеските единици да премине полето и навлезе в града.

Играна: 2958

В момента: 0


Веселата ферма 3 - Американски пай

nihilisto

Описание

Направи си своя виртуална ферма. Грижи се за животните, купувай нови приспособления, за да имаш по-голяма продукция.

Играна: 27276

В момента: 0


Първа Предишна 1754 1755 1756 1757 1758 1759 1760 1761 1762 Следваща Последна

22842 - 22854 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!