Потребителски | НовиНови игри


Малкото овчарче

elitooo666

Описание

Мислите ли, че да си овчар е лесно? Опитайте се да приберете всички овце в загражденията. Но помнете, ако някоя от овцете ви умре, ще трябва да започнете отначало.

Играна: 4447

В момента: 0


Битка за кулата

vankizzle

Описание

Защитете кулата от вражеските атаки на всяка цена. Използвайте парите, получени за елиминирането на всеки противник за подобрения, с които да отблъснете все по-яростните нападения. В различните нива, ще има различни видове атака - с пехота, моторизирана или въздушна, както и комбинации от тях.

Играна: 5286

В момента: 0


Десктоп защита

monk1900

Описание

Трябва да убиеш всички човечета, които минават през екрана, като закупиш от оръжията в полето. За допълнителни указания вижте инструкциите.

Играна: 1766

В момента: 0


Miragine War

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да балансирате армията си по такъв начин, че да победите противника си. На всеки 30 секунди от битката автоматично излизат новите попълнения към армията ви.

Играна: 5287

В момента: 0


Световна гвардия

vankizzle

Описание

В тази стратегическа игра задачата ви е да запасите кошера от неприятели. За целта слагайте оръжията на стратегически места и спирайте прииждащите вълни от неприятели. Всеки свален враг ви носи бонус пари, използвайте ги за поставянето на нови оръжия и подобрение на старите.

Играна: 7382

В момента: 0


Клетъчна отбрана

vankizzle

Описание

Какво се случва в телата ни когато в тях попадне вирус? Вижте сами и изградете защита, която да спре неканените "гости".

Играна: 1119

В момента: 0


Галактика Ребелиън

vankizzle

Описание

В близкото бъдеще планетата Земя става малка за човечеството и то тръгва на поход за колонизиране на нови светове. В най-подходящата галактика те срещат враг, който трябва да надвият, за да се заселят в нея. Помогнете на бойните ескадрили да се справят с противника. Изпращайте войски от база в база, за да ги завладявате и защитавате. Целта ви е да прочистите всяка от слънчевите системи от

Играна: 1676

В момента: 0


Командирът на крепости

vankizzle

Описание

Готов ли си да жертваш живота си в името на една на родината? Изгради кули и укрепления, които биха спрели атака на врага.

Играна: 2199

В момента: 0


Защита от мутанти

vankizzle

Описание

Защитете се от прииждащите мутанти. За целта трябва да обучавате войни, който да се борят с тях. Бъдете внимателни, защото мутантите са много силни и ще ви е нужна много силна армия.

Играна: 6554

В момента: 0


Селище от кошмарите

vankizzle

Описание

Целта на играта е да пазите съгражданите си от зомбитата за възможно най-дълго време. За целта трябва да им кажете какво да правят, за да се предпазят от тях. Разделени в 4 отряда, всеки от тях ще има определена задача.

Играна: 3290

В момента: 0


Китайска дама

slavejko

Описание

Опитайте се да преместите вашите пулове до началото на полето на противника, колкото е възможно по-бързо.

Играна: 3078

В момента: 0


Мисли в зелено

vankizzle

Описание

Мисли в зелено и направи най-големият град в света от еко материали. Дай пример и на останалата част от населението.

Играна: 9059

В момента: 0


Първа Предишна 1752 1753 1754 1755 1756 1757 1758 1759 1760 Следваща Последна

22816 - 22828 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!