Потребителски | НовиНови игри


Армията ми от малки герои

vankizzle

Описание

В тази стратегическа игра ще трябва да контролирате армията си от малки, любопитни герои. Водете битки и постигнете победи над вражеските единици, за да атакувате накрая и техният лидер. Разполагате с 8 класове войници, над 50 оръжия, десетки мисии и множество куестове за изпълнение.

Играна: 2067

В момента: 0


Войни между замъци

vankizzle

Описание

Вие сте великият владетел на червеното кралство. Целта ви е да завладеете замъците около вас, включително тези на останалите владетели. Изпращайте войските си между контролираните крепости, за да осигурите защитата им и подсилите атаката към противниковите.

Играна: 5085

В момента: 0


Защитете лудия учен

vankizzle

Описание

Докато експериментира с ново изобретение, доктор Алтъс осъзнава, че то привлича чудовища незнайно от къде. За това той ви моли за помощ - да защитите лабораторията му от нашествениците, докато той открие причината за този дефект. Използвайте получените за убийствата пари и направете подобрения по балона и оръжията му.

Играна: 2071

В момента: 0


Защо съм мъртъв

rzn1986

Описание

В тази криминална игра имате уникалната възможност да разследвате собственото си убийство. Вървете по пътя на доказателствата и като истински агенти разкрийте тъмните тайни на този случай.

Играна: 4423

В момента: 0


Пингвините атакуват 4

vankizzle

Описание


За пореден път наглите пингвини атакуват. Ваша задача е да предотвратите тяхната инвазия. За целта стройте различни по сила кули на стратегически места. Не забравяйте да събирате всичко полезно изпуснато от враговете си и с него да стройте нови кули или да подобрявате старите.

Играна: 5086

В момента: 0


Топ защита

vankizzle

Описание

След избухването на неутронна звезда, живота на една от планетите е напълно унищожен. Сградите обаче са останали непокътнати. Целта на племената обитаващи краищата на галактиката е да завладеят планетата, за да я използват като база за последващи атаки към съюза. Вие сте единственият оцелял, намиращ се на космическа база в орбита около тази планета. Задачата ви е да спрете атаката на племената и не допуснете са се доберат до военните бази. Използвайте всичките си налични оръжия за да защитите ракетните силози. Правете подобрения по наличните оръжия и отключвайте нови, за да се справите с все по-яростните атаки на врага.

Играна: 6248

В момента: 0


Полет в небето 1

nihilisto

Описание

За да полетиш високо над Земята, трябва да имаш много голям набор от умения. Ако смяташ, че можеш да се справиш с управлението на цяло летище, тази игра е за теб!

Играна: 2881

В момента: 0


Рицарски войни

vankizzle

Описание

Опазете кралството си от чудовищното нападение. За целта премахвайте идващите чудовища едно по едно и събирайте всичко полезно изпуснато от тях. Със спечелените при наемайте нови рицари, който да бранят кралството.

Играна: 7970

В момента: 0


Веселата ферма 3

vankizzle

Описание

Ферма на северния полюс! Да, това наистина е възможно. Хранете пингвините, събирайте яйцата им, продайте продукцията. Дръжте мечката настрани от рибата.

Играна: 27514

В момента: 0


Космическа инвазия 2

vankizzle

Описание

Готови ли сте за битката на века? Подготви войниците и бойните си машини. Постави ги на стратегически места, за да не може врага да продължи напред.

Играна: 2078

В момента: 0


Рисунки на дявола

vankizzle

Описание

Дяволът е създаден, за да поддържа баланса във вселената. Но, сега вашата задача е да унищожите всичко! Открийте седемте смъртни гряха, комбинирайте елементите и разрушете света.

Играна: 3471

В момента: 0


Фабрика за играчки

vankizzle

Описание

За да се превърне в магнат трябва да се играе предвидливо и с ясна стратегия. В началото ще имате ограничени ресурси и пари, но по-късно, като се развиете вече няма да е така. Това е уникална симулация, където можете да правите реклами, наемате помощници и толкова много други неща.

Играна: 769

В момента: 0


Първа Предишна 1744 1745 1746 1747 1748 1749 1750 1751 1752 Следваща Последна

22712 - 22724 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!