Потребителски | НовиНови игри


Веселата ферма 3 - Американски пай

nihilisto

Описание

Направи си своя виртуална ферма. Грижи се за животните, купувай нови приспособления, за да имаш по-голяма продукция.

Играна: 27276

В момента: 0


Защитник 3

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се превърнете в един истински герой, но за да стигнете до там вие ще трябва да започнете от самото начало. Работете развивайте героя си и уменията му. Когато вече сте готов се впуснете в безкрайни битки със злото.

Играна: 3456

В момента: 0


Модерни тактики

vankizzle

Описание

Този военен отряд е под ръководството на вашето зорко око. Създайте непобедими войници и използвайте нови и модерни технологии.

Играна: 3938

В момента: 0


Месирия 2

nihilisto

Описание

Младият Густав е пристигнал в Плания и сега за него започват опасните приключения и големите предизвикателства. Разговаряйте с хората, открийте ключа на загадката и разбулете мистерията.

Играна: 5082

В момента: 0


Раздели и унищожи

vankizzle

Описание

Управлявайте столицата си. Целта е да развиете града, да увеличите населението и да завладеете нови територии.

Играна: 690

В момента: 0


Вечната война

vankizzle

Описание

Водете война срещу войници, от различни епохи, докато изграждате вашия град. Купувайте оръжия, брони и могъщи магически заклинания. Правете сгради, които тренират войници, които да воюват с вражеските и да нападат базите им. Развивайте сградите и оборудването, за да надделее над врага.

Играна: 3460

В момента: 0


Блокова конструкция 2

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да свалите всички блокове от платформите, на които се намират. Преминавайте нивата, печелете пари и отключвайте нови и по-силни топки.

Играна: 2874

В момента: 0


Защити се от балоните

k0stad1nov

Описание

Непозволявайте балоните да стигнат до края. Постройте си различни кули и съоръжение с помощта на които да спукате всички балони.

Играна: 15716

В момента: 0


Последната космическа отбрана

vankizzle

Описание

Вие сте последната точка на отбраната от космически нашественици. Постройте отбранителни установки и ги настройте за максимална ефективност. С натрупаните точки развивайте системите за защита. С всяка следваща вълна атаките ще са все по-яростни.

Играна: 2877

В момента: 0


Мистични карти 2

vankizzle

Описание

Отново е време да извадите магическите си карти и впуснете в епични битки. В тази страхотна стратегическа игра целта ви е да изберете подходящите карти с които да унищожите врага. Със спечелените точки и пари купете нови карти, които да използвате срещу разнообразните си противници.

Играна: 2064

В момента: 0


Диамантена защита: Забравен

hristinchet0

Описание

Поставяй защитните укрепления на пътя на нападателите и постави мощни бойни диаманти в тях. Не позволявайте агресорите да преминат през вашата диамантена защита. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 12961

В момента: 0


Ацтеки

vankizzle

Описание

В тази игра Ацтеките се нуждаят от вашата помощ, за да развият своята могъща империя. За целта им е нужда повече територия и да покорят враговете си.

Играна: 2878

В момента: 0


Първа Предишна 1743 1744 1745 1746 1747 1748 1749 1750 1751 Следваща Последна

22699 - 22711 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!