Потребителски | НовиНови игри


Контекстура 11

nihilisto

Описание

Днешната тема е спорт. Направете няколко картини на тази тематика, като използвате парчетата от полето и намерите на всяко едно неговото място.

Играна: 931

В момента: 0


Тройки скъпоценности

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате скъпоценните камъни. За целта трябва да ги сортирате по три или повече във вертикали или хоризонтални линии, за да преминете нивото трябва да премахнете камък от всяко поле на пъзела.

Играна: 13905

В момента: 0


Стрелец по извънземни

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на астронавта да се отърват от всички зли извънземни. За целта трябва да обстреляте всички зли мъртъвци. Колкото по-точни сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 10646

В момента: 0


Куб 2

smileygamer

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате цветните кубчета по три или повече в непосредствен контакт помежду си, за да ги унищожавате. Бъдете внимателно, но и бързи, защото имате ограничено количество време.

Играна: 3538

В момента: 0


Баланс на сандъци

vankizzle

Описание

Разполагате със 60 секунди, за да направите колкото се може по-добър резултат. Спускайте разноцветните сандъци опитвайки се да ги комбинирате по цветове. Когато даден от тях се докосне с три различни от същия цвят - ще изчезне. Сандъците могат да бъдат пускани само от цветните полета, като от различните - ще получите различен брой точки. Поддържайте баланса на платформата, защото наклони ли се прекалено - играта ще приключи. Също така внимавайте някой от сандъците да не падне от нея.

Играна: 1957

В момента: 0


Келтски плочки

vankizzle

Описание

Играта с келтски плочки някога е била доста популярна. Целта е да изчистите всички плочки от екрана. Подреждайте плочките по цвят или фигурка.

Играна: 2505

В момента: 0


Зодиакална кула

vankizzle

Описание

Интересна игра! Взимайте от фигурите от малкото панелче в ляво и ги поставяйте на дъската така, че да се елиминират всички зодиакални плочки.

Играна: 13949

В момента: 0


Замъка на джуджетата

vankizzle

Описание

Помогнете на джуджетата да достигнат нови земи. За предвижването на замъка, той се нуждае от нефт, а той се добива от ресурсните блокчета. Целта ви е да комбинирате по няколко такива, за да се унищожат, а ако сред тях има иконката за нефт, замъка ще се предвижи напред. Възползвайте се и от останалите бонуси, които ще ви предоставят. Количката може да придвижва по максимум 6 блокчета на веднъж.

Играна: 3548

В момента: 0


Пясъчни капки

vankizzle

Описание

Съберете пясъчните капки от пустинята като използвате пъзел уменията си. Поставете парчета върху дъската върху капки със същия цвят.

Играна: 13963

В момента: 0


Плодова памет

vankizzle

Описание

Запомнете разположението на двойките еднакви по вид плодове и след като бъдат скрити, се опитайте да ги комбинирате максимално бързо.

Играна: 928

В момента: 0


Зареждане на камион 2

vankizzle

Описание

Натоварете сандъците в камиона, като спазите разположението и внимавате за символите на тях. Някой не трябва да бъдат обръщани и да се транспортират винаги с едната страна нагоре, други пък са чупливи и трябва много да се внимава с тях.

Играна: 13977

В момента: 0


Голямото подреждане

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите пъзела на всеки един от етажите. Помислете внимателно и открийте най-доброто място за всяка част. Оставяйте минимално количество празнини в пъзела си.

Играна: 13993

В момента: 0


Music Bounce

acdc

Описание

нацелете мелодията,реда на който да пуснете топче,което трябва да счупи тухлите и от там да възпроизведе звуци.Играта е само за Маниаци!

Играна: 3552

В момента: 0


Първа Предишна 1600 1601 1602 1603 1604 1605 1606 1607 1608 Следваща Последна

20840 - 20852 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!