Потребителски | НовиНови игри


Копие

vankizzle

Описание

Разбийте идващите скали, след което предвижете кубчетата до групата със същият цвят. Нивото приключва, след като запълните енергийната лента.

Играна: 269

В момента: 0


Кубчетата на Дора

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички цветни кубчета с картинки. За целта трябва да кликвате с мишката върху тях, като внимавате да не забравите някое кубче самотно. Бъдете максимално бързи и ще спечелите повече точки.

Играна: 2523

В момента: 0


Соник зума

vankizzle

Описание

Зума със Соник! Помогнете му да управлява оръдието, така че да изстрелва топки и да се получават групи с по 3 от един и същ цвят.

Играна: 2522

В момента: 0


Фантазия конструктор

leiks

Описание

В тази игра ви трябва логично мислене. Измислете как да подредите конструктора, за да заемете всички отбелязани полета от играта.

Играна: 2522

В момента: 0


Рататуй

vladislav_haralampiev

Описание


Навсякъде в картинките извадени от детското "Рататуй" вие трябва да откриете скритите звездички. Във всяка картинка има 15 звезди и когато откриете някоя я премахнете като кликнете върху нея. Внимавайте, защото всеки грешен клик ви отнема 20 секунди.

Играна: 3494

В момента: 0


Пъзел мания Тор

1nikito_sss

Описание

Поредното предизвикателство към вас! Вижте показаната на екрана картинка и се опитайте да я направите, като поставите всички парчета по техните места.

Играна: 1307

В момента: 0


Мач в джунглата

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да измъквате заклещилите се в джунглата животни. За целта освобождавайте всички три или повече еднакви животни с непосредствен контакт помежду си. Колкото повече животни освободите с едно кликване, толкова повече точки ще получите.

Играна: 3495

В момента: 0


Пиратско съкровище

tuteto97

Описание

Кой ще грабне пиратското съкровище? Целта на играта е да се съберат три едни и същи диаманта, хоризонтално и вертикално.

Играна: 13573

В момента: 0


Опаковай чудовището

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да опаковате всички чудовища по правилните кутии. Бъдете максимално точни и не похабявахте чудовища, защото с колкото по-малко изстрела се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 946

В момента: 0


Ацтеки блокове

vankizzle

Описание

Има много малко оцелели неща от времето на ацтеките. Едни от тях са каменните тотеми. За да разгадаете тяхната тайна подредете ги по 3 на ред, колона или диагонал.

Играна: 13638

В момента: 0


Помогни на татко Роб

vankizzle

Описание

Настана бъркотия голяма и всяка машина на части е разпиляна! Помогни на Папа Роб всичко да оправи и лабораторията във вид приличен да остави.

Играна: 3503

В момента: 0


Храна 2

vankizzle

Описание


Заповядайте в една различна зоологическа градина, където храненето на животни е позволено, но с подходящата храна. Откриете правилната поредица на действие, за да прекарате храна от мястото й до всяко животно и то да остане доволно.

Играна: 1308

В момента: 0


Първа Предишна 1596 1597 1598 1599 1600 1601 1602 1603 1604 Следваща Последна

20788 - 20800 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!