Потребителски | НовиНови игри


Тикиз

vankizzle

Описание

Съберете възможно най-много от свещените тотеми. Но, има една тайна, за да спечелите точки за тях, трябва да са минимум по 3 от вид.

Играна: 2078

В момента: 0


Срещнете Робинсън

vankizzle

Описание

Срещнете Робинсън! Но, за да стигнете до всеки ще трябва да елиминирате възможно най-много от цветните медальони. Старайте се да ги групирате.

Играна: 7184

В момента: 0


Блоуита

rzn1986

Описание

Взривете колкото можете повече от тези страшно чувствителни на допир бомбички. Всяка комбинация от две или повече еднакви по цвят могат да бъдат взривени. Някои от тях могат да запалят и съседните им блоуита от друг цвят. Опитвайте се да правите комбинации от 9 или 10 взривени на веднъж, за да свалите показателя на лентата, който ако се изпълни играта ще приключи.

Играна: 7185

В момента: 0


Маджонг судоку

vankizzle

Описание

Игра, която е комбинация от маджонг и судоку. Подредете плочките по правилата на судоку. Във всеки ред или колона не трябва да се повтарят плочки.

Играна: 3443

В момента: 0


Суши зума

vankizzle

Описание

Сервирайте бързо сушито на клиентите си. Събирайте хапките по 3 от вид. Следете поръчките да не стигнат до края на спиралата.

Играна: 2264

В момента: 0


Блокове

vankizzle

Описание


Направете бежовите блокчета щастливи. За целта трябва да ги нахраните, разбира се. Подредете сини блокчета, така че да стигнат до храната, за да я предадат не приятелите си. Пазете се от червените вражески настроени квадрати.

Играна: 524

В момента: 0


Спонджбоб обича хамбургери

vankizzle

Описание

Както всички нас напоследък, дори и анимационните герой не мога да се въздържат да похапнат малко вкусно, но вредна храна. Помогнете на Спонджбоб да стигне до всички хамбургери, пръсната из нивата на играта. С колкото по малко скока се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 734

В момента: 0


Падам

vankizzle

Описание

Можете ли да преминете всички нива? Като завъртате дъската, закарайте златното топче до изхода. Пазете се от черните топки.

Играна: 523

В момента: 0


Братята мечки

nihilisto

Описание

Вид добър арканоид. Забавлявайте с двете мечки братя и с тяхна помощ се опитайте да унищожите всички тухни на екрана.

Играна: 523

В момента: 0


Монетите на кенгуруто

rzn1986

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете възможно най-много цветя, за да спечелите повече злато и точки. За целта трябва да сте максимално бързи и да ги премахвате по три или повече от вид по редове и диагонали.

Играна: 3438

В момента: 0


Тотеми с желания

gabriel_sulis

Описание

Помогнете на цветните тотеми да изпълнят предназначението си. Всеки различен цвят тотем изпълнява различни функции и трябва да стигне до различно място. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2806

В момента: 0


Плюшени котенца

ViLianDo

Описание

Обичате ли котенца? Свържете всички еднакви двойки плюшени котенца. За да ги комбинирате, връзката не трябва да прави повече от два завоя. Опитайте се да свържете всички за възможно най-малко време, за да получите повече точки. Използването на бутона за помощ ще намалява от тях.

Играна: 3432

В момента: 0


Пиксели

nihilisto

Описание

Събери както са показани от ляво на дясно цвета на квадратите. Внимавай да не се докоснеш до друг цвят докато не си взел предходния.

Играна: 1364

В момента: 0


Първа Предишна 1519 1520 1521 1522 1523 1524 1525 1526 1527 Следваща Последна

19787 - 19799 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!