Потребителски | НовиНови игри


Съкровището на тайнственият океан

vankizzle

Описание

В океана е пълно със съкровища нужни само само смелчаци, за да отплуват и съберат несметните му богатства. За целта събирайте по тройки еднаквите елементи от пъзела. Различните по вид елементи носят различен брой точки.

Играна: 162938

В момента: 0


Плодова лудост

gabriel_sulis

Описание

Влезте в плодовата лудост и съберете колкото се може повече плодове. За целта трябва да ги събирате по три или повече във вертикални или хоризонтални линии. Колкото по-добре се представите толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4781

В момента: 0


Лабиринт 5

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се преведете през целия лабиринт. За целта трябва да открийте правилната поредица на действие. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4215

В момента: 0


Мозайка

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да подредите поредица от пъзели. За целта трябва да намерите мястото на всяко парченце, като внимавате, защото имате зададено време за всяко ниво. колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1032

В момента: 0


Старият Макдоналд имаше ферма

vankizzle

Описание

Посетете фермата на стария Макдоналд. Размени 2 животни, за да се получи ред или колона от 3 еднакви, които взаимно да се елиминират.

Играна: 3466

В момента: 0


Напитките на Лиан и Киан

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на двете малки деца да завършат своите напитки. За целта събирайте двойките еднакви напитки, колкото можете по-бързо. За да успеете на съберете две еднакви напитки, пътят между тях не бива да има повече от 1 завой.

Играна: 4213

В момента: 0


Ана Кендрик пъзел

1nikito_sss

Описание

Вижте няколко страхотни снимки на звездата от филма "Здрач" - Ана Кендрик. Подредете изображенията!

Играна: 1347

В момента: 0


Бягащи пилета

vankizzle

Описание

Поставете пилетата на техните места. Всяко пиле, може да отиде само на свободно пространство, свързано с пътя и трябва де стигне до купичката с неговият цвят.

Играна: 1348

В момента: 0


Оцелеляване в Самоа Амазонско спасяване

vankizzle

Описание

Комбинирайте 4 или повече сфери от един и също цвят. Черните не могат да участват в комбинации, други премахват всички от един и също цвят, трети премахват всички готови редове, независимо от цвета. Целта ви е да премахнете всички сфери, които се намират над водата, преди времето да изтече. Колкото повече празни места останат под водата - толкова повече точки ще вземете.

Играна: 158188

В момента: 0


Контекстура 10

nihilisto

Описание

Подредете картините. Огледайте всички парчета с които разполагате и намерете на всяко едно вярното място. Успех!

Играна: 1348

В момента: 0


Вкусен път

vankizzle

Описание

Юмстърите обожават плодове. Начертайте път, по който да изядат колкото се може повече от съответстващи им по цвят. Ако изядат плод от различен цвят, те няма да могат да го преработят и ще изцапат игралното поле, а ако преминат върху мръсотията - играта ще приключи. След като изядат определено количество плодове от даден цвят - ще могат да променят собственият си - за да започнат да ядат нови.

Играна: 2079

В момента: 0


Бру

vankizzle

Описание

Още една приятна зума, целта на която е да унищожите възможно най-много топки. Подреждайте ги по 3 и повече от един и същ цвят.

Играна: 7119

В момента: 0


Орбитален разрушител

vankizzle

Описание

Орбиталния разрушител има задачата да премахне всяка една планета намираща се по пътя му. Помогнете му като го насочвате по най-правилния възможен начин. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 531

В момента: 0


Първа Предишна 1515 1516 1517 1518 1519 1520 1521 1522 1523 Следваща Последна

19735 - 19747 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!