Потребителски | НовиНови игри


Тест по история

vankizzle

Описание

Мислите ли,че сте добри по история. Проверете знанията си, като поставяте събитията в правилните интервали от време. Колкото по-близко сте до правилната година, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 5008

В момента: 0


Намери думите

assetto

Описание

Да разберем колко сте наблюдателни? Опитайте се да намерете в този куп от букви всички думи, които са в списъка на екрана.

Играна: 22142

В момента: 0


Бърз калкулатор

vladislav_haralampiev

Описание

Изпробвайте своите математически знания с тази забавна игра. На екрана на калкулатора ще се изпише математическа задача, на вас се пада честа да напишете цифровото решения на всяка задача и след това да натиснете "SUBMIT".

Играна: 2452

В момента: 0


Математика

juliqna

Описание

Смяташ ли бързо?

Играна: 19358

В момента: 0


Две на трета

nihilisto

Описание

Както може би се досещате от името на играта, не става въпрос само за една стрелба, а и за малко математика. Смятайте бързо и точно!

Играна: 1911

В момента: 0


Бананова закуска

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да откривате думи сред на пръв поглед безразборно разхвърляните букви. Бъдете максимално наблюдателни и бързи, за да спечелите максимален брой точки.

Играна: 2039

В момента: 0


Поезията на овцете

vankizzle

Описание

Всеки знае, че овцете не са сред най-интелигентните животни, но ето, че те могат да носят страхотна поезия. Единствения им проблем, е че няма кой да запише техните рими. Заемете се с тази нелека задача и запишете колкото се може по правилно пухкавите стихове.

Играна: 1426

В момента: 0


Пъзела на маймуната

vankizzle

Описание

В тази игра ви очакват поредица от логически изпитания. За да ги преминете ще трябва да внимавате и да четете какво точки се иска от вас. Колко по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2036

В момента: 0


На пазар

vankizzle

Описание

Когато отидеш на пазар най-важното условие е с колкото пари разполагаш и колко струва дадената стока. В тази игра задачата ви е да изхарчите всички пари, с който разполагате, но за определен брой артикули.

Играна: 3057

В момента: 0


Звезди

vankizzle

Описание

В тази игра може да проверите знанията си по астрономия. Задачата ви е да наместите всички звезди на правилните им места. За целта обаче първо трябва да познаете съзвездието, което ви показва играта и след това да познавате звездите в него.

Играна: 2706

В момента: 0


Математика

gabriel_sulis

Описание

Покажете своите завидни умения като отлични математици. Решавайте всички задачи, колкото се може по-бързо и безгрешно. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1757

В момента: 0


Политици

aleksss

Описание

Следете политиците, дали спят или мечтаят и ако е така, ги зашливете. Всеки път, когато ги шляпвате, тяхната партия губи изборите.

Играна: 11270

В момента: 0


Щатите през 2008

saske966

Описание

Изборите наближават и борбата за вота на хората започва. Избирате си един играч и колко отбора да има и се опитайте да победите с него.

Играна: 4032

В момента: 0


Първа Предишна 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1400 Следваща Последна

18136 - 18148 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!