Потребителски | НовиНови игри


Южна Америка

nihilisto

Описание

Сега, да разберем колко добре познавате държавите в Южна Америка. Когато минава самолетчето с името на дадена държава, посочи къде са намира.

Играна: 6948

В момента: 0


Световни градове

eichwulf

Описание

Знаете ли къде се намират известните световни градове? Посочете на картата, къде според вас се намира всеки един от градовете.

Играна: 26513

В момента: 0


Бесеница

vilyooo

Описание

Игра на бесеница с държави.

Играна: 17346

В момента: 0


Next Dot : Europe

mehluz

Описание

Свържете точките за да опознаете Европа.

Играна: 11960

В момента: 0


Математическа битка

vankizzle

Описание

Защитете имението от атаката на пчелите, пламъците и другите опасности. За да ги елиминирате трябва да отговорите на задачата, която се намира над тях. Напишете правилният отговор в полето и натиснете "Enter".

Играна: 5345

В момента: 0


Забавно учене

vankizzle

Описание

Математиката може да бъде и много забавна! Решете правилно изразите и вижте каква картинка ще се появи. Преместете числата от дясно на екрана на мястото на верният отговор.

Играна: 16225

В момента: 0


Ледена епоха

vankizzle

Описание

Целта на играта е да съберете така плочките, че общият им сбор да бъде равен на 10. Не позволявайте да стигнат до дъното.

Играна: 7614

В момента: 0


Клавиатурен войн

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да станете истински клавиатурен войн. Това е много лесно! единственото, което трябва да направите е да обърнете всички букви последователно като използвате съответния клавиатурен символ. За да го направите обаче съответната буква трябва да има свободно поле до себе си.

Играна: 3666

В момента: 0


Супа от букви

kris3nc3ty_

Описание

Опитайте се да направите супа, като образувате думи от падащите букви.

Играна: 6221

В момента: 0


Математически скейтборд

vankizzle

Описание

Като тийнейджър, за вас е важно да се забавлявате възможно най-много. Покажете умения си със скеитборда в тази математическа игра. Упражнявай аритметика си. За да преминете през нивата, ще трябва да дадете отговора на задачите в подходящият момент.

Играна: 2496

В момента: 0


Комбиниране на букви

vankizzle

Описание

Изберете си ниво на трудност, между думи с 4 букви до такива с 7. След това ще ви бъде предоставен набор от две различни комбинации от букви. Изберете тази, от която мислите че може да направите повече думи. След това се опитайте са подредите колкото се може комбинации, като след всяка чудовището ще изяжда по една буква.

Играна: 3101

В момента: 0


Учене за цяла минута

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да проверите вашите рефлекси, бързина и ловкост, както и знанията ви по английски език. За целта трябва да изпълните поредица от лесни задачи, като например да натиснете лилавия бутон. Четете внимателно условията и ще успеете.

Играна: 2141

В момента: 0


Първа Предишна 1389 1390 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 Следваща Последна

18097 - 18109 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!