Потребителски | НовиНови игри


Драконови бомби

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да взривите всички тотеми на всяко едно ниво. За целта трябва да извършите поредица от правилно действия, за да закарате драконовите бомби до мишените и да ги взривите.

Играна: 606

В момента: 0


Скритите перли на Таити

thelioness

Описание

Готови ли сте за едно вълнуващо преживяване. Открийте най-голямата тайна на Таити - перлите. Опитайте се да намерите всички неща написани в списъка.

Играна: 15955

В момента: 0


Изхвърляне на сърдитите личица

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се отървете от всички нацупени личица. За целта може да увеличавате обеме на щастливите кубчета. Нямате ограничение във времето, така че помислете внимателно.

Играна: 606

В момента: 0


Запълнете квадратчетата

vankizzle

Описание

Всяко квадратче с цифра, посочва колко от тези около него и то включително, трябва да бъдат маркирани с черно. Например ако дадено квадратче има числото 9, то всичките осем около него и то включително трябва да бъдат оцветени в черно. Ако е 0 - значи нито едно. Може да слагате знак "Х" на местата, където сте сигурни, че не трябва да се оцвети в черно.

Играна: 607

В момента: 0


Лабиринт от илюзии

vankizzle

Описание

Тиао Тиао живее в гората на пророците. Един ден се озовал в двора на пророка Гандалф. Той бил съставена от множество лабиринти и Тиао Тиао се загубил. Ще му помогнеш ли да намери изхода от лабиринтите, за да се завърне в любимата си гора?

Играна: 3584

В момента: 0


Лаборекс

vankizzle

Описание

За любителите на логическите задачки! Преместете всички огледала, така че да отразят лъчите, които да достигнат до квадратчетата от същият цвят.

Играна: 2136

В момента: 0


Загадъчен

gabriel_sulis

Описание


В тази игра ще ви се наложи да вложите доста мисъл и логика. Задачата ви е да подредите всички еднакви квадратчета във вертикална или хоризонтална линия. Колкото по бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2240

В момента: 0


Къде ми е кърпичката?

vankizzle

Описание

Върнете усмивката на малкото кученце като намерите неговата кърпичка. Помислете и решете отделните загадки, колкото се може по-бързо.

Играна: 10826

В момента: 0


Въздушна поща

vankizzle

Описание

Съберете звездите, спазвайки правилният ред и доставете пощата до получателите й. За целта кликайте върху балона, за да включите горелката и той се издигна. Използвайте различните облаци и посоката на ветровете в тях - за да се придвижвате из нивото. Кликнете върху сандъка, за да освободите пощата, докато сте над правилното място. Кликнете над облаците, за да активирате вятъра от тях.

Играна: 4462

В момента: 0


Склад

nihilisto

Описание

Помогни на работника да въдвори ред в склада. Помислете как да преместите кашоните, за да ги поставите върху маркираната със зелено зона.

Играна: 4462

В момента: 0


Локи Токи

vankizzle

Описание

Локи Токи е симпатична розова топка, нуждаеща се от помощ, за да премине през всички трудни изпитания и да събере жълъдите скрити на всяко едно ниво. Помислете логично и открийте правилната поредица на действие, за да изпълните всяка една мисия.

Играна: 1557

В момента: 0


Синьо

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да преобърнете всички обратни плочки и да уеднаквите синия цвят на всякъде по площадката. Бъдете внимателни, защото имате ограничен брой придвижвания.

Играна: 523

В момента: 0


Първа Предишна 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 1331 1332 Следваща Последна

17252 - 17264 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!