Потребителски | НовиНови игри


Танцуващият вълк глава 4 епизод 4

nihilisto

Описание

Степан Волф е в морската бездна. Без да знае, че Dagger League е успяла да саботира един от механизмите на робота му! Ще успее ли Степан да оправи механизма, да се срещне със страшния Кракен и да се върне навреме за да спаси Мег!? Това зависи от теб!

Играна: 531

В момента: 0


Червеният квадрат

big_sha

Описание

Закарайте топчето до червения квадрат! Как? Размествайте блокчетата така, че да се получи път, който да отведе топчето до целта.

Играна: 4467

В момента: 0


Скоростно бягство 2

vankizzle

Описание

Кайл обича логическите предизвикателства и днес е приготвил една игра за теб. Опитай се да избягаш от три места като за всяко разполагаш с по 5 минути.

Играна: 3963

В момента: 0


Всичко буквално

nihilisto

Описание

Трудна игра! Приемайте съветите, които са ви дадени в някои нива буквално, а в други помислете над тях. Има и поддръжка на български език.

Играна: 2233

В момента: 0


Верижна машина

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да поправите верижната машина така, че тя да работи перфектно. За целта трябва да свържете колелата използвайки верига така, че всяко колело да има връзка с движещото се и същевременно да се върти в указаната от играта посока.

Играна: 2234

В момента: 0


Кулата

cecy1997

Описание

Построй кула както е показано.

Играна: 4465

В момента: 0


Измъкване от мазето

vankizzle

Описание

Докато се намирате в мазето, някой заключва вратата и оставате като в капан вътре. За да се измъкнете ще се наложи да използвате някои от предметите около вас, както и да решите различни пъзели.

Играна: 10932

В момента: 0


Войни между петна

breakanoise_dir_bg

Описание

Целта на играта е да получите колкото се може повече петна от вашия цвят, разположени върху квадратите на борда. Ако успеете да превземете повече от половината, вие сте победител.
Кликнете върху Blob, който искате да преместите или да дублирате; на борда на играта ще се покажат площадките на разположение и възможните ходове, кликнете върху квадратът където искате да преместите Blob. Blob се дублира, когато скочи на съседна площадка; ако той скочи два квадрата няма дублиране, в случая само го премествате. Ако преместите Blob до противниковите Blobs, те се превръщат във вашият цвят. Просто играйте играта и тя ще ви покаже възможностите, стратегията е във вашия анализ.

Играна: 16329

В момента: 0


Взривени мумии

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да измислите начин, за да се отървете от всички мумии. За целта трябва да откриете начин за взривяването им, като използвате ограниченото количество експлозиви, с който разполагате. Не оставяйте нито една цяла мумия.

Играна: 2236

В момента: 0


Летящо зомби 2

vankizzle

Описание

Едно алчно зомби би направило всички, за да припечели малко пари. Помогнете му да събере всички средства пръснати във въздуха, като го изстреляте с огромното оръдие. Слагайте бомбите под него докато лети така, че да измине възможно най-голяма дистанция.

Играна: 527

В момента: 0


Малко колело

nihilisto

Описание

В един свят изпълнен с киборги всичко било наред, докато един ден енергията, на която разчитали се изчерпала. Ами, сега какво ще стане? Намерете нов генератор!

Играна: 1303

В момента: 0


Фентикор

vankizzle

Описание

Премахнете определени предмети така, че човечето да може да събере златните снежинки от нивото.

Играна: 816

В момента: 0


Умната жаба

iovo

Описание

Страхотни 24 нива за тренировка на мозъчето. Кликайте на листата, за да знае жабката къде да скочи. Продължавайте с подскоците, докато всички листа изчезнат.

Играна: 4464

В момента: 0


Първа Предишна 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 1331 Следваща Последна

17239 - 17251 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!