Всички игри | НовиНови игри


Пътят на водата

vankizzle

Описание

Пътят на водата е коварен и изпълнен с много препятствия. Помогнете на останалите капки да се придвижат успешно до водата.

Играна: 828

В момента: 0


Стакс

nihilisto

Описание

Класически вариант на тетрис. Завъртайте и подреждайте фигурите, така че да се запълни един цял ред. Спечелете максимален брой точки.

Играна: 1865

В момента: 0


Счупи тухлите

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички цветни блокове. За целта трябва да кликвате върху тях с мишката. Имате възможност да чупите и единични тухли, но ограничен брой пъти, спрямо звездичките от дясната страна на играта.

Играна: 38251

В момента: 0


Кунг фу Зума

vankizzle

Описание

Помогнете на малката панда да елиминира всички разноцветни топки, преди да са достигнали дупката. За целта то трябва да направи комбинация от три или повече еднакви топки, като изстрелва такива по тях. Колкото по-далече от дупката са били топките, при елиминирането и на последните от тях, толкова повече точки ще получите.

Играна: 38188

В момента: 0


Маи пещери

smileygamer

Описание

Влезте в пещерите на Маите, за да унищожите веригите от цветни топки. Свързвайте ги в шестоъгълна мрежа по цвят. Можете ли да стигнете до края на това приключение?

Играна: 37881

В момента: 0


Бластър

nihilisto

Описание

Вид зума, стреляй по еднаквите по цвят топки, за да станат три и да се унищожат. Не допускайте да стигнат до дупката.

Играна: 8073

В момента: 0


Гърмящи блокове

nihilisto

Описание

В тази експлодираща игра, всички блокове ще трябва да се унищожат. Изстрелвайте с помощта на машината малки блокчета и ги поставяйте на необходимите места.

Играна: 8079

В момента: 0


Замък

Описание

В този сравнително лесен пъзел целта е добре известна, да съберете частиците на пъзела и да ги сглобите в цялостната картинка.

Играна: 838

В момента: 0


Сън в джунглата

vladislav_haralampiev

Описание


Герой мечтае да бъде цар на джунглата. Въпросът е ще стане ли мечта реалност? Можете да откриете това в края на играта, но първо трябва да намерите всички разлики в картинките. Намерете ги, за да опознаете края на историята!

Играна: 4608

В момента: 0


Мистична история

1nikito_sss

Описание

На всяко ниво има две много подобни изображения. Подобни, но не са идентични, тъй като има редица различия. Опитайте се да намерите всички тези разлики и да завършите играта.

Играна: 8088

В момента: 0


Колекционирай блокчета

houscheto

Описание


В тази игра трябва да комбинирате блокчетата по цветове, като ги разрушавате. Колкото по-големи групи от еднакви квадратчета разрушавате, толкова повече точки ще получавате. Успех!

Играна: 329731

В момента: 0


Първа Предишна 1678 1679 1680 1681 1682 1683 1684 1685 1686 Следваща Последна

21854 - 21866 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!