Всички игри | НовиНови игри


Детски рисунки

vankizzle

Описание

Опитайте се да откриете всички скрити в детските рисунки обекти от списъка. Всеки познат ви носи точки, грешните кликвания ви отнемат от тях.

Играна: 3088

В момента: 0


Подреди храната

vankizzle

Описание

Целта е да намериш местата на всички продукти, за да може да се направиш бургер. Опитай се да го направиш преди да ти е свършило времето. Ако вземеш продукт на който не можеш да намериш място можеш да го хвърлиш в кофата.

Играна: 4324

В момента: 0


Кунг-фу Панда 2 Пъзелът

vankizzle

Описание

Подредете пъзелите с различните сцени от анимационния филм Кунг-фу Панда 2. Опитайте се да го направите колкото се може по-бързо - за да получите повече точки.

Играна: 1886

В момента: 0


4 елемента 2

Описание

В тази игра трябва да решите пъзела от начало до край, за да получите нови магически знания. Вашата работа е да си освободите път до магическите рина, като унищожавате еднаквите цветове камъни с непосредствени контакт помежду си.

Играна: 38953

В момента: 0


Свети Валентин

Описание

В тази игра разполагате с множество романтични картинки разделени по двойки. Между всяка двойка картинки има пет разлики. Вашата задача е да ги откриете и отстраните.

Играна: 1721

В момента: 0


Лудото куче сондьор

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на лудото куче да достигне максимална дълбочина на синдажа, с който се е заел. Колкото повече кубчета унищожавате наведнъж, толкова повече точки ще получите за тях.

Играна: 7975

В момента: 0


Игра не зарове

vankizzle

Описание

Проверете късмета си в игра на зарове. Целта ви е да метнете всичките възможности показана от ляво на екрана. Играете за резултат!

Играна: 2795

В момента: 0


Кубовиден 3Д тетрис

nihilisto

Описание

3Д тетрис с който няма да ви е никак лесно. Опитайте се да поставите на възможно най-правилното място всяко парче в пространството, за да получите повече точки.

Играна: 4604

В момента: 0


Огледален свят

vankizzle

Описание

Направете комбинации от по три или повече еднакви по вид предмета, като размествате два съседни. За целта трябва да използвате огледалните бутони, защото не могат да бъдат размествани директно. За грешен опит ще ви бъдат отнемани точки.

Играна: 3833

В момента: 0


Специална кола

Описание

Подредете частите на пъзела, като поставите всяко от парчетата по местата. Вижте изображението със спортната кола.

Играна: 432

В момента: 0


Тичащият в лабиринт

Описание

Помогнете на героят от тази игра да премине всеки лабиринт успешно. Насочвайте го в правилните посоки посредством стрелките в долния десен ъгъл на екрана.

Играна: 4324

В момента: 0


Билярд зума

houscheto

Описание


Знаете как се играе зума - трябва да подредите поне три еднакви топки една до друга, за да изчезнат. Този път, обаче, играете върху билярдна маса и не трябва да позволите на топките да стигнат до джоба. Хващайте бонусите. Бъдете бързи, за да спечелите и точки за време.

Играна: 38585

В момента: 0


10

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате числата, така че да правите сбор 10. Бъдете внимателни да не прехвърлите 10. С колкото по-малко движения се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 5018

В момента: 0


Първа Предишна 1675 1676 1677 1678 1679 1680 1681 1682 1683 Следваща Последна

21815 - 21827 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!